- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Voov masaallahBugün ütüye adadım kendimi
40 parça kıyafet, yarısı kumaş pantolon ve gömlek
Nefret ediyorumVoov masaallahen beceremedıgım ve sevmedıgım kumas pantolon iyi ki kocm memur degıl
Hayırlı akşamlar canım, çok şükür. Sen nasılsınHayırlı akşamlar kizlar nasilsiniz
İyiyim bende sukur bebe biraz rahatsızdı kaç gündür ates burun akıntısı vs.simdi biraz iyi gibiHayırlı akşamlar canım, çok şükür. Sen nasılsın
Yaa geçmiş olsun, cimcimeyeİyiyim bende sukur bebe biraz rahatsızdı kaç gündür ates burun akıntısı vs.simdi biraz iyi gibi
Sağol canım biraz sularla oynamıştı da çeşmeden ustunu islatti doktora gitmeden atlattım gibi görünüyorYaa geçmiş olsun, cimcimeye
İyi bari ya hastaneye gitmek de riskli şu dönem de. Çok seviyorlar suyla oynamayöSağol canım biraz sularla oynamıştı da çeşmeden ustunu islatti doktora gitmeden atlattım gibi görünüyor
Evet canimyaaa disarda çeşme var hortum takılı gidip gidip acti basindan asaya suladihep birkaç gün sonra çıktı tabiki kokusuİyi bari ya hastaneye gitmek de riskli şu dönem de. Çok seviyorlar suyla oynamayö
Ohh sıcak da ne yapsınEvet canimyaaa disarda çeşme var hortum takılı gidip gidip acti basindan asaya suladihep birkaç gün sonra çıktı tabiki kokusu
Serin serin oynadi sonra ateşli ateşli yattiOhh sıcak da ne yapsın
Ah ateş olunca annelerin yüreği ağzında oluyorSerin serin oynadi sonra ateşli ateşli yatti
Bugün ütüye adadım kendimi
40 parça kıyafet, yarısı kumaş pantolon ve gömlek
Serin serin oynadi sonra ateşli ateşli yatti
Hayırlı akşamlar canım, karşımda vantilatör eşliğinde TV izliyorumHayırlı akşamlar kizlar nasilsiniz
Canım bu hafta eşim izinliydi hep, yarın da kına var malum aile arasıGülom yarın bana bi dip köşe liste takip yapalım mı? Ya bişey çıkıyo ya odaklanamıyorum işlerim kaldı bu hafta içim hiç rahat değil böyle
O ates olmasa iyi ama napalim bereket dinrençlilerAh ateş olunca annelerin yüreği ağzında oluyor
Canım bu hafta eşim izinliydi hep, yarın da kına var malum aile arasıfırsat bulursam yapayım
2gun ateşlendi bonusum simdi iyi cok sukurNoldu kuzum çocuk mu hasta geçmiş olsun ❤
İyiyim bende cok sukur bizde göya izliyoz iste bebeyle oyuncakların la oynuyo ve izliyorum diye kafami çeviriyoHayırlı akşamlar canım, karşımda vantilatör eşliğinde TV izliyorumsen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?