Benim de temiz ama bugün bi daha geçerim22 ağustos ödevi
Bulaşık makinesinin kapağını açınca altta kalan yer var ya hani hep unutulur, farkedilmez. Orayı silmek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
pawlover
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@slnkhrmn008
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
@Anka
Amazing family
@Gsyabk
@mavidelisiii
@Yesilb4h4r
@Birtekefem
@MorVampirella
Aktif Lora
Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
Bana bunu neden yaptın bonus , lezzet haneme bir çıtırtı daha eklendi
Kahvaltıya dün yaptım çok beğendi çocuklar az şekil sorunu vardı ama olsun bugün daha iyi ayarlarım ununu
Oo süper. Bende evde 10 bin adıma tamamlıyorum günlükYukarı link bıraktım. Seni kesmez gerçi tembeller için
Ben yürüyüşe başladım bi de 10 bin adım havası atayım şuraya
Bakmıycam
Nego bide bunu deniyim diyorum
İyi fikirEn çok daldığım yer orası hatta küçük bir yeri silinmiyor tam olarak bende bezi bıçağa sarip siliyorum fikir olsun
GünaydınGünaydınlaaardöndüm bugün temizliğe ruhumu teslim ediciğiim
Hiii evi dağınık mı bıraktınBugün evimizde değiliz kızlar onun için bugün ve yarın bir şey yapamıcam negoDün aceleyle çıktık evin hali berbattı valla çıkarken. Pazartesi günü 2 saatlik maraton anca paklar beni
Ben keyif yapıcam şimdiMaratooon diye ağlıyordu paw. Var mı şöyle 2 saat maratona gelecek aslan kaplan
Tamam tamamNego Valla çok topluydu örtmenim yeminle.. 3 çocukla evden çıkarken 1 saatte geri dağılıyor anlamıyorum valla. Geç kalmıştık toplayamadım tekrardan
Birde başlayalım mı ablam aradı başlayamadım12.30 da maratona gidiyorum
paw basladin mi ?
Oohh mis evi temiz kadın mooduBen keyif yapıcam şimdi
Tamam tamam
Hadi kız son 2 dk gidiyozmaraton yapcam diye aklimdan gecirince temzlik harici hersey ortaya cikiyoyine yapamadim
Haydi 2 saat sonra çarşaf çarşaf temizlik listesiyle dönelim inşallahgeliyorum tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?