Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negonun kendine hayrı yok bu ara
Selam herkese
Arkadaşlar komşumuz yoğunbakımda 1 aydır. Hucurat suresi okuyoruz. Sizlerden alabilecek var mı. Allah rızası için 1 er tane alsanız
Allah şifa versin. Okurum bir tane

Verdiğin ödevi görmeden bismillah deyip sabah yatak odasındaki konsola ve takı kutularıma giriştim. Allah seni inandırsın bir poşet çöp çıktı. Skt biten makyaj malzemesi mi dersin gereksiz takı toka mı dersin hep attım valla. Ama bir ferahladım rahatladım iyi oldu. Vakit bulursam salon konsolumdaki gereksiz şeyleri de atayım diyorum

Oh ne güzel yapmışsın
Doğum yapıp geldim
Hoş geldin ne kadarlık oldu

Herkese merhaba bi selam vereyim dedim. Ben hâlâ annemdeyim. Nasipse pazar günü tadilwtimiz bitiyor. Pazartesi itibariyle komple ayaga kalkmış evimi ya lvas yavaş temizleyip yerleştireceğiz. Dün sabah 9:30-15:00 arası hastanedeydim, kontrol için gittim. Seker ölcumu, başka tahliller vs derken çok zaman geçirdim akşam da sırt ağrısı mahvetti beni.
Bugün annem evini dip köşe süpürdü, sildi, çamaşır astı, topladı, katladı. Ben de yemek yaptım az önce. İnsan annesinde ne kadar rahat olsa da evini özlüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…