Düzenli Evimiz & Hayatımız

Heyyyo merhaba hanımlar. Bende geldim. Çok mesaj var okuyamadım planlarınız nasıl şimdi nereden başlıyoruz
bulmussun bile topigi. bu topik benimkinden biraz daha farkli dedigim gibi. ama cok keyifli bir yer.burada gunluk gorevler veriliyor. ve kisileein durumuna göre maraton adi altinda bir kosturmacamiz var. aslinda ilk maratonumuzu yapabiliriz seninle. 1 saat icinde kim ne yaptiysa sure bitince gelip yazacagiz.

1saat içinde yemek yapar sofra hazırlar kocam gelene kadarda tv izleyebilirim aslında ama madem sende yazican o zaman listeyi uzatmaliyim haydi o zaman kaçalım

Kahvaltı sonrası mutfağı toparladım bilmem kaıncı kezdi
Evi komple süpürdüm toz aldım
Banyo tuvalet yıkadım
Balkonu düzenşedim süpürdüm
Bir sepet çamaşır katladım yerleştirdim
Tepemde tepinen komşu müsveddesini bilmem kaçıncı kez yönetime şikayet ettim fayda yok tabi..
Boş bol ödev ve canlı ders yaptık
Ocağa yemek koydum.
Günün en verimli kısmı birkaç sayfa kitap okudum komşu gümbürtüsü eşliğinde

bugun izin gunum benim o yuzden kendi topigimdeki liste misafirlerimden dolayi sekteye ugradi. yarin yeniden bastan baslayacagim. ama bugun ortalik toplama idi amacim sadece.
  • yatak odasi toplandi
  • yikanmis kurumus iki gunluk camasirlar katlandi yerlesti.
  • fazla esyalar yerlerine kondu.
  • calisma odasi toparlandi
  • en kucuk balkon yikandi
  • ciceklerim sulandi
  • en kotu olan cocuk odasi toplandi ufak capli bi sinir krizi esliginde
  • koridordaki misafir valizleri calisma odasina taşındı
  • salon toplandi
  • bul. mak. yerlesti calistrildi
  • tezgah toplandi
  • mutfak salon koridor wc ve cocuk odasi supuruldu. bugun wclere et atmak da ıstiyorum ama birazdan yoruldum be yaaa. belki birazdan belki hic. yarin buzdolabi temizligi ile ana temizlige baslayacagim evi saat yonunde temizlemeyi deneyecegim. bakalim.

biraz oncekiler Pelinceee ile ki 18 e kadar ki maraton listesiydi. bu arada Nego izin verirse benim topigime de calisan ve cocuklu arkadaslari beklerim. destek olmak icin. . orada da en baştan baslayacagim. ama bir ayagim kolum gozum burada olacak. ben zaten buranin olayini anca cozmusum bacilar.kendi listemden yapacaklarimi yapar. buradan da odevleri yaparsam daha kisa surede temizlik biterrrr. ve gelsin kahve resimleriiiii. hepiniziiii seviyoreeeee

️Ev süpürüldü
️Toz alındı
️Tuvalet banyo yıkandı
️Camlar silindi Çerçeve detayına girmedim (balkon camekanı, 3 uzun, 3 kısa cam)
️Aşure yapıldı
️Çıkan bulaşıklar vs toplandı makine çalıştırıldı daha boşaltmadım
️Yemek yapacağım
️Dipnot:Sen totonu yerden kaldıramayan bir insansın bunca şeyi nasıl yaptın diye sorarsanız kayınvalide gücü der ve susarım

Dökülür dökmez fazlasını kuru bezle aldırıp karbonat döküp 5dakika bekleyip beyaz sirke ile kopurtttukten sonra silseydiniz keşke. Benim kızım geçen gün zeytin tabağını düşürdü ağzına kadar zeytin yağı doluydu heryere sıçradı halidada tek bir iz kalmadı. İkinci katinida bulaşık makinası parlatıcısı ile sildim

Çok teşekkür ederim. Şöyle oldu ağda yapacak hiçbir yer yoktu sanki. Bıyıklarını alırken sir ağda dokulfu o anın şokuyla Omo sitesine baktım zeytin yağıyla silin diyirdu sonrada yağ çöz le zeytin yağını silin. Sanki hemen çıkacak zeytin yağı düşünmeden sildim. Sonra dank etti. Şu an ıslak avuç içi kadar yer. Biraz tuz döküp ovaladim ama bıraktım sonra. Kesin leke kalacak biliyorum. Offf of kendi evimde olsa hiç takilmazdim ama canım annemin yeni aldığı koltugu bu hale getiridm
Yarın karbonatli sirkeli su ile silsem işe yarar mı sizce

Kuruduktan sonra leke işlemiş olacak büyük ihtimalle daha da zorlaşır. Sir ağda sakız gibi şeyler buz yardımıyla rahat çıkar bilginiz olsun bu arada. Geçmiş olsun. Bence şimdi deneyin karbonat ve sirkeyi sonra iyice silin kurusun kuruyuncada parlatıcı ile üstünden geçin şeffaf olan parlaticilardan. Aman birde mavi olanlarla silersiniz çıkmaz kaş yaparken göz çıkartmak istemem.insallah çıkar

Tıraş köpüğü sık Elinle şöyle yay lekeye biraz bekle sil.

Nasıl yani , biz burda çalışan veya ev hanımı diye ayrım yapmıyoruz ki burdakilerin çoğu çalışan zaten.
Bu sayfanın çözülecek çok zor bir denklemi yok aslında

Nasıl yani , biz burda çalışan veya ev hanımı diye ayrım yapmıyoruz ki burdakilerin çoğu çalışan zaten.
Bu sayfanın çözülecek çok zor bir denklemi yok aslında
Nego alel acele yazdim yanlis bisi yazmak istemedim. sakin yanlis anlama ben bu topigi coook seviyorum. o cok ayri bi konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…