- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113
bulmussun bile topigi. bu topik benimkinden biraz daha farkli dedigim gibi. ama cok keyifli bir yer.burada gunluk gorevler veriliyor. ve kisileein durumuna göre maraton adi altinda bir kosturmacamiz var. aslinda ilk maratonumuzu yapabiliriz seninle. 1 saat icinde kim ne yaptiysa sure bitince gelip yazacagiz.Heyyyo merhaba hanımlar. Bende geldim. Çok mesaj var okuyamadım planlarınız nasıl şimdi nereden başlıyoruz
1saat içinde yemek yapar sofra hazırlar kocam gelene kadarda tv izleyebilirim aslındabulmussun bile topigi. bu topik benimkinden biraz daha farkli dedigim gibi. ama cok keyifli bir yer.burada gunluk gorevler veriliyor. ve kisileein durumuna göre maraton adi altinda bir kosturmacamiz var. aslinda ilk maratonumuzu yapabiliriz seninle. 1 saat icinde kim ne yaptiysa sure bitince gelip yazacagiz.
Başlıyoruz. De haydebasliyormuyuzPelinceee o zaman 18 e kadar ben basladiiimmmm
Dökülür dökmez fazlasını kuru bezle aldırıp karbonat döküp 5dakika bekleyip beyaz sirke ile kopurtttukten sonra silseydiniz keşke. Benim kızım geçen gün zeytin tabağını düşürdü ağzına kadar zeytin yağı doluydu heryere sıçradı halidada tek bir iz kalmadı. İkinci katinida bulaşık makinası parlatıcısı ile sildimMerhaba. Bir sorum olacaktı lütfen bilenler yanıtlayabilir mi?
Annemin koltugunu mafettim. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Koltuktan zeytin yağı nasıl.cikar hicbir yolu var mı ? Bilenler Allah rızası için yazsın.
Çok teşekkür ederim. Şöyle oldu ağda yapacak hiçbir yer yoktu sanki. Bıyıklarını alırken sir ağda dokulfu o anın şokuyla Omo sitesine baktım zeytin yağıyla silin diyirdu sonrada yağ çöz le zeytin yağını silin. Sanki hemen çıkacak zeytin yağı düşünmeden sildim. Sonra dank etti. Şu an ıslak avuç içi kadar yer. Biraz tuz döküp ovaladim ama bıraktım sonra. Kesin leke kalacak biliyorum. Offf of kendi evimde olsa hiç takilmazdim ama canım annemin yeni aldığı koltugu bu hale getiridmDökülür dökmez fazlasını kuru bezle aldırıp karbonat döküp 5dakika bekleyip beyaz sirke ile kopurtttukten sonra silseydiniz keşke. Benim kızım geçen gün zeytin tabağını düşürdü ağzına kadar zeytin yağı doluydu heryere sıçradı halidada tek bir iz kalmadı. İkinci katinida bulaşık makinası parlatıcısı ile sildim
Kuruduktan sonra leke işlemiş olacak büyük ihtimalle daha da zorlaşır. Sir ağda sakız gibi şeyler buz yardımıyla rahat çıkar bilginiz olsun bu arada. Geçmiş olsun. Bence şimdi deneyin karbonat ve sirkeyi sonra iyice silin kurusun kuruyuncada parlatıcı ile üstünden geçin şeffaf olan parlaticilardan. Aman birde mavi olanlarla silersiniz çıkmaz kaş yaparken göz çıkartmak istemem.insallah çıkarÇok teşekkür ederim. Şöyle oldu ağda yapacak hiçbir yer yoktu sanki. Bıyıklarını alırken sir ağda dokulfu o anın şokuyla Omo sitesine baktım zeytin yağıyla silin diyirdu sonrada yağ çöz le zeytin yağını silin. Sanki hemen çıkacak zeytin yağı düşünmeden sildim. Sonra dank etti. Şu an ıslak avuç içi kadar yer. Biraz tuz döküp ovaladim ama bıraktım sonra. Kesin leke kalacak biliyorum. Offf of kendi evimde olsa hiç takilmazdim ama canım annemin yeni aldığı koltugu bu hale getiridm
Yarın karbonatli sirkeli su ile silsem işe yarar mı sizce
Selam8 eylül ödevi
Nevresim değiştirmek
Buzdolabı silmek
Giysi dolabı düzenlemek
@malii
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@pawlover
@Calciferr
@patuli6153
@CKbeautyandsheer
@blondemary
Mehfam
@cyd86
@mirjam
@meva888
@KARACAY
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Gsyabk
@Birtekefem
mavidelisiii
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
@Niran Nevra
U UcanSupurge
@kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@ilmeka8384
@Seaslug
@SiyahPapatyaa
@kaybolmak
@-Erva-
Tıraş köpüğü sık Elinle şöyle yay lekeye biraz bekle sil.Çok teşekkür ederim. Şöyle oldu ağda yapacak hiçbir yer yoktu sanki. Bıyıklarını alırken sir ağda dokulfu o anın şokuyla Omo sitesine baktım zeytin yağıyla silin diyirdu sonrada yağ çöz le zeytin yağını silin. Sanki hemen çıkacak zeytin yağı düşünmeden sildim. Sonra dank etti. Şu an ıslak avuç içi kadar yer. Biraz tuz döküp ovaladim ama bıraktım sonra. Kesin leke kalacak biliyorum. Offf of kendi evimde olsa hiç takilmazdim ama canım annemin yeni aldığı koltugu bu hale getiridm
Yarın karbonatli sirkeli su ile silsem işe yarar mı sizce
biraz oncekilerPelinceee ile ki 18 e kadar ki maraton listesiydi. bu arada Nego izin verirse benim topigime de calisan ve cocuklu arkadaslari beklerim. destek olmak icin. . orada da en baştan baslayacagim. ama bir ayagim kolum gozum burada olacak. ben zaten buranin olayini anca cozmusum bacilar.kendi listemden yapacaklarimi yapar. buradan da odevleri yaparsam daha kisa surede temizlik biterrrr. ve gelsin kahve resimleriiiii. hepiniziiii seviyoreeeee
Yaaa işe yarar mı ? Tamam çok çok çok teşekkür ederim hemen deniycemTıraş köpüğü sık Elinle şöyle yay lekeye biraz bekle sil.
Birde ıslak bezle mi sileyimYaaa işe yarar mı ? Tamam çok çok çok teşekkür ederim hemen deniycem
Evet canımBirde ıslak bezle mi sileyim
Nasıl yani , biz burda çalışan veya ev hanımı diye ayrım yapmıyoruz ki burdakilerin çoğu çalışan zaten.
Bu sayfanın çözülecek çok zor bir denklemi yok aslında
Geçti miBirde ıslak bezle mi sileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?