Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bencerelere elin deymisken bide bize doru geleydinya bacim az kaldi onada laf duydum esimdenki anca temizleyem
Gönder adresi geleyim canım bütün camları ni sileyim hamile duası alırım ne güzel :) bi zahmet eşin silsin laf etmesin hamilelere kıyılmaz de :)

Gönder adresi geleyim canım bütün camları ni sileyim hamile duası alırım ne güzel :) bi zahmet eşin silsin laf etmesin hamilelere kıyılmaz de :)
Nerde zorla kanepelerimi sildirdim oda tartismayla sonunda ben yollicakdim yikamaya oda kibriti cakip yakacakdi zorla ikna ettim sildi camlarim dedim onuda anne sole gelsin silsin ne isi var diyo gelsin bizde kalsin 1 ay islerini hep yapsin gitsin zorlu gecen hamileligim oldugu icin pek fazla ise bakamiyorum herkez bir yandan kiziyo elini biseye dokundurma diye babam bile telefondan bagiriyo oraya gelirsem seni kim kurtarcak is gorme demedikmi biz sana anani getircem gorsun islerini

Akşamları bi bakarsın ya gitme
Kafam bir milyon eşimde işten ayrılıyor baya zor günlerdeyim biryandanda düşmeyen ateş çok bunaldım. Etiketten çıkarın bari aklım kalmasın girebildikçe geleyim bende tazminatı onaylanırsa ikizlere birtane tel veya tablet alıcam telefon şarj tutmaz oldu küçüğü çizgi filmi ister odaya dalmak ister bizde çılkı çıktı bu uzaktan eğitiminde

Rabbim kolaylık versin canım. kuzu da bi an önce iyileşir inşallah.

Birde işte yapamaz oldum acaba herkeste 5 6 saat mi bu ders olayı? Bugün canlı derste görsel sanat gördüler resim yaptılar sınıfça bence görselde olmayı versin ya 40 dakika sürdü birde :)
Aynen yaa bi de beden eğitimi var bizde hem de seçmeli de beden yazmışlar haftada 4 saat beden eğitimi. 2 saat resim dersi var

Çok yoruldum bu gün ya. Sabah yazdıklarımdan sonra mutfağa daldım. Bütün tupperware saklama kaplarımı çıkardım. Allahım nasıl bir hastalıkmış benimki her şeyini almışım şimdi olsa almazdım dediklerimin hepsini ayırdım yarın fotoğraf çekip letgoda satacağım inşallah satılırlar.
oturma odasını süpürdüm sonra. Girişi süpürdüm. İki makine çamaşır yıkandı onları katladım. Eşim gelmedi daha. Bi kaç bulaşık var onları eşim gelince halledeceğim inşallah bu gün yeter artık.

Kızlar iyi akşamlar yasin topluyorum okuyabilecekler okur mu lütfen

Ek olarak;
•Spor yaptım,
•Marketten aldıklarımı deterjanlı bezle sildim, biraz havalandırdım, yerlerine yerleştirdim. Yerleştirirken buzdolabının içini tekrar sildim, erzakları kaplarına koyarken erzak dolabını ve kapları tekrar sildim.
•Yemek yedik, bulaşık makinasını çalıştırdım. Sığmayan yaklaşık bir makinalık tencere vs elimde yıkadım.
•Yoğurt yaptım,
•Mutfak tezgahını, fayansını, lavabosunu ve bezleri, bulaşık süngerini dezenfekte ettim,
•Çay makinasının alt kısmına sirke koydum, sabaha kadar bekleyecek,
•Ocağı tekrar sildim, parçalarını yıkadım,
•Eşim duş aldıktan sonra banyoya daha hiç bakmadım. Uyumadan önce elden geçirilmesi gereken yerler varsa onları yapacağım bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…