Kuzum beni etiketten çıkarın çocukla uğraşmaktan ve canlı derse girmekten teli elime alamıyorum. Çocuk iyileşse bile 5 saat ders işliyoruz aonrasındada da 1saar ödev yapıyoruz. Mecburen biraz ayrılıcam kkdan.
Gönder adresi geleyim canım bütün camları ni sileyim hamile duası alırım ne güzel :) bi zahmet eşin silsin laf etmesin hamilelere kıyılmaz de :)Bencerelere elin deymisken bide bize doru geleydinya bacim az kaldi onada laf duydum esimdenki anca temizleyem
Nerde zorla kanepelerimi sildirdim oda tartismayla sonunda ben yollicakdim yikamaya oda kibriti cakip yakacakdi zorla ikna ettim sildi camlarim dedim onuda anne sole gelsin silsin ne isi var diyo gelsin bizde kalsin 1 ay islerini hep yapsin gitsinGönder adresi geleyim canım bütün camları ni sileyim hamile duası alırım ne güzel :) bi zahmet eşin silsin laf etmesin hamilelere kıyılmaz de :)
Akşamları bi bakarsın ya gitme
Kafam bir milyon eşimde işten ayrılıyor baya zor günlerdeyim biryandanda düşmeyen ateş çok bunaldım. Etiketten çıkarın bari aklım kalmasın girebildikçe geleyim bende
Rabbim kolaylık versin canım. kuzu da bi an önce iyileşir inşallah.Kafam bir milyon eşimde işten ayrılıyor baya zor günlerdeyim biryandanda düşmeyen ateş çok bunaldım. Etiketten çıkarın bari aklım kalmasın girebildikçe geleyim bendetazminatı onaylanırsa ikizlere birtane tel veya tablet alıcam telefon şarj tutmaz oldu küçüğü çizgi filmi ister odaya dalmak ister bizde çılkı çıktı bu uzaktan eğitiminde
Aynen yaa bi de beden eğitimi var bizde hem de seçmeli de beden yazmışlar haftada 4 saat beden eğitimi. 2 saat resim dersi varBirde işte yapamaz oldum acaba herkeste 5 6 saat mi bu ders olayı? Bugün canlı derste görsel sanat gördüler resim yaptılar sınıfçabence görselde olmayı versin ya 40 dakika sürdü birde :)
Kameradan mı yapacaklar sporu? Temel dersler olsunda resim müzik beden olmasın ya :)Aynen yaa bi de beden eğitimi var bizde hem de seçmeli de beden yazmışlar haftada 4 saat beden eğitimi. 2 saat resim dersi var
Valla bilmiyorum ama şimdiye kadar basketbol ve voleybol tarihçesini ve kurallarını gördülerKameradan mı yapacaklar sporu? Temel dersler olsunda resim müzik beden olmasın ya :)
Ek olarak;Günün ödevi pencere kenarlarını sildim,
Yatağı topladım, pijamaları katladım,
Banyoda ufak çaplı hamam böceği avı yaptım çığlıklar eşliğinde,
Tuvaleti, lavaboyu temizledim,
Bir makina çamaşır yıkadım, kurudu, yerlerine yerleştirdim,
Sütü kaynattım, taşmış, ocağı temizledim,
Dünden kalan birer ikişer kaşıklık yemek var, hiç yemek yapasım yok. Akşama makarna ile desteklerim diye düşündüm,
Katılmayı düşündüğüm online bir program var, ona biraz zaman ayıracağım.
Selam kizlar23 Eylül ödeviAtaayemi zeynepyu dan.
Mutfak masası ve sandalyelerini silmek
Pencere önlerini silmek
Tabi isteyen duvarda silebilir neden olmasın
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
Ataayemi zeynepyu
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@merve-onur
pawlover
@Calciferr
@patuli6153
@blondemary
@reyyanK
@cyd86
@mirjam
@Psikolojik Deliii
Anka
@Coolpeople
@Birtekefem
LuckyMom
@MorVampirella
@Pasiflora25
@Limonsuzzcay
K kahvemsi mutluluk
@Sguat girls
@Seaslug
mimesis
@-Erva-
@minikbebegim9640
@Saricivcivcikcik
@Yagber42
@Niran Nevra
Karpuzuncekirdegi
@UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?