Maşallah maşallah kız. Ben bişey yapmadım. Bana dakka tut belki yaparımMutfağı topluyorum bende iki çekmece boşalttım sildim düzelttim
Resim attım bak çekmeceme hiç kullanmıycam bi daha dağılmasın5 dakika sonra başlasın dakkam
Amın ha ha.Resim attım bak çekmeceme hiç kullanmıycam bi daha dağılmasın
Salonu topladım süpürdüm ben samdanim
Anca geldim bonusumÇay içiyorum tv bakıyorum sen neydiyosun
Harikasın ne kadar rahatlatıyor değil mi okumak :)Ödev tamamdırNego mutfakta bulaşıkla bırakmadım ohh mis gibi bir sabah olur inşallah
Bir saate yakındır kitap okuyorum 78sayfa olmuş daha biraz daha okur yatarım tüm düşüncelerimi yerine getirmenin verdiği rahatlık var valla inşallah oğlumda uyanmaz güzel bir uyku çekerim
Dün çalışıyordum negom çorağ çekmecesi işini alayım yapmam lazım ama çok üşeniyorum :) Hatta gücüm olursa yatak odasında tüm çekmeceler düzen istiyor o işe girmeliyim :) Nevresimler yeni değişti :)
aminHayirli kandiller cümletenRabbim gonlunde kimin ne duasi varsa kabul etsin insallah bugünün hürmetine Ölmüşlerimize Allah rahmet eylesin
Evet bayılıyorum gerçekten zaten onun zevkine varmayan insan doğru kitabı almamıştır yoksa herkesin okumaktan mutlu olacağına eminimHarikasın ne kadar rahatlatıyor değil mi okumak :)
Hani bana hani bana demek istiyorum
Sende çek bir fırtHani bana hani bana demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?