Maşallah maşallah kız. Nazar boncuğu köyün çok iş yapınca yada maşallah deyin cimdirin kendiniziDünkü ödev yapıldı.
Sadece mutfağı silebildim.
Patates soğan çekmecelerinin örtülerini yıkadım.
Evi toparladım.
Yemek yaptım, kandil kurabiyesi yaptım.
Akşam 2 dopdolu sepet katladım yerleştirdim
20 parça ütü yaptım
Gece yemek yaptım.
Bukk birinci noteri Naptı işleri erkenden mi yaptı fark mı attı noldu
Kendine güven bencesabah bulaşık makinesi boşalttım doldurdum, çamaşır attım makineye.
evi topladım süpürdüm.
şimdi çamaşır katlicam bonus. sonra bulaşık makinesi boşaltıp tencereleri elde yikamamak için makineye koycam:)
tozları alcam. çamaşır ascam, çamaşır yikicam, banyoyu temizlicem, akşam yemeği yapcam.
ben kimseye fark atamam kısacası
Cok gecmis olsun insallah hafif atlatir kurtulursunuzKızlar içinden gelen bir dua okuyabilirmi ailecek covid olduk sanırım. 5. Günümüz bugün eşim atlatıyor ama ben iyice kötüleştim hstaneye gideceğim birazdan. Tat koku kaybı,öksürük,heryerim kırık dökük ve ateş üşüme..okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.
Kendine güven bence
Çok geçmiş olsunKızlar içinden gelen bir dua okuyabilirmi ailecek covid olduk sanırım. 5. Günümüz bugün eşim atlatıyor ama ben iyice kötüleştim hstaneye gideceğim birazdan. Tat koku kaybı,öksürük,heryerim kırık dökük ve ateş üşüme..okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.
Bendeniz cook severim ama 93te ben yeni dogmustum
Allah şifa versin, elbette okuruz. Psikolojisi bile yetiyordur ama doğal takviyelere ağırlık verin biraz. Ihlamur,bal, zencefil, limon bağışıklığınızı güçlü tutar. Yapabilirseniz kemik suyu çorbanın iyi geldiğini duydum.Kızlar içinden gelen bir dua okuyabilirmi ailecek covid olduk sanırım. 5. Günümüz bugün eşim atlatıyor ama ben iyice kötüleştim hstaneye gideceğim birazdan. Tat koku kaybı,öksürük,heryerim kırık dökük ve ateş üşüme..okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?