Düzenli Evimiz & Hayatımız

Mutfaklar gıcır gıcır mı
Benimki öyle
bende işten geldim. yemek faslı. biraz dinlenme. sonra b. mak boşalt yerleştir. tezgahı masayı sil. kaldırmam gerekenler vardı onları kaldirdim. şu an ödev yapıyoruz. birazdan tv dolabı olayına dalacam.

bende işten geldim. yemek faslı. biraz dinlenme. sonra b. mak boşalt yerleştir. tezgahı masayı sil. kaldırmam gerekenler vardı onları kaldirdim. şu an ödev yapıyoruz. birazdan tv dolabı olayına dalacam.
Eline sağlık
Şimdi foşur foşur yıkadım tezgahın üstünü.
Oturdum dizi izliyorum
Sonra spor yaparım
Allah'ım bir dinginlik seviyorum kendimi canım ben
Sev tabi kendini

Bugün eşim evdeydi. Çocuklarla ilgilenirken şurayı da yapayım burayı da yapayım derken saat 4 e kadar oturmadım.
Bütün evi süpürdüm, koltukları çektim. Çamaşır ve bulasik makinesini açtım. Sonra boşalttım. Tuvaleti banyoyu yıkadım.

Bugün kaç kere evi süpürdüm bilmiyorum valla yoruldum ama toz aldım heryeri ince ince bir tek kapıların üzerini falan almadım çünkü yarın kapıları silicem niyet ettim inşallah yani
Ama mutfaktan çıkmak zor valla yap yıka kurut ye iç yine temizle falan allahım.bir yardımcın olsun zengin olayım dedim bugün yeter bir de sadece mutfağı toplasa yeter diyorum yemin ederim ruhum fakir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…