Kalk bizdr yapalım kızcanımı cektiriyosun
Bu ara saçlarıma taktım da geneiki tene sarı bi de küllü müllü bişeyler aldım rengini kırıcam inşallah
Kem küm şörölöpLaf oyunu yapma bana,ben kül yutmamyıkayıp koyacaksın cınım
Saçında tek tel beyaz yoksa sen de haklısın tabiben hiç anlamam boyadan ama yap malım
Vehşüü kaplaanben titrek olabilir miyim
Saçında tek tel beyaz yoksa sen de haklısın tabi
Arkadaşlar merhaba
Evim çok dolu dolu, eski temizlik bitmek nedir bilmiyor canımda hiç yapmak istemiyor.
Var mı çözüm önerisi olanlar?
Ben bu karıdan korkmaya başladım resmen tozu kiri hissediyo malum oluyo zıpp diye geliyo siteye
Kendi kıymetini bilen rahatına önem veren diyoruz biz ona azizimkır sacliyim benama bir o kadar üşengeç ve düzensiz
Tembellik hücrelerime işlemiş napimama kalkıp yikamiyon malii ona napcaz
Kendi kıymetini bilen rahatına önem veren diyoruz biz ona azizim
Bence işin sırrı az eşyada olabildiğince gereksiz şeyleri ortadan kaldırınca (elden çıkarınca) ve her şeyi her zamanki düzeninde kullanınca dağılmıyor pek evArkadaşlar merhaba
Evim çok dolu dolu, eski temizlik bitmek nedir bilmiyor canımda hiç yapmak istemiyor.
Tembellik hücrelerime işlemiş napim
Satamadım bir türlü bazı şeyleriBence işin sırrı az eşyada olabildiğince gereksiz şeyleri ortadan kaldırınca (elden çıkarınca) ve her şeyi her zamanki düzeninde kullanınca dağılmıyor pek ev
Merhaba:)Arkadaşlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?