- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Çıtayı yükseltmezsek sevinirim arkadaşımYemek yeryemez hemen mutfağı ve tezgahı topladım:)) tatlı faslından sonra da makinayı çalıştıracağım.
Yalniz hakkaten saglam yurumussun hem de bu soğuktaBakın ne güzel spor yapmışım madalyalara layık
Bu süre muhabbeti ne isleri süre tutarak mi yapıyorsunÇok yoruldum ama kalan son canımla makineyi boşaltim açim süreyide.
Lütfen çirkinleşmeyelim bi madalya için
TeşekkürleerÇıtayı yükseltmezsek sevinirim arkadaşım
Yalniz hakkaten saglam yurumussun hem de bu soğukta
Helal olsunmadalya yoksa alkış var
Yemek yeryemez hemen mutfağı ve tezgahı topladım:)) tatlı faslından sonra da makinayı çalıştıracağım.
İki birinci mi varBen topladım.
Anlık görüntü de atabilirim ama ifşa olma ihtimali var.
Bugün yikadigim 4 sepet çamaşırın ucu kurudu. Bir sepet kurumadı. 5 gündür çamaşırla uğraşıyorum
Ne madalyası ben ne kacirdimMesajı güncelliyim,madalya için saat kaçta topladınız onu da yazın
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
sidelya
Ama hayir hayir sayilmaz ben bi kere yatsiyi da kiliyim öyle topluyum diye sonraya bıraktım bu bana 20 dk bonus kazandirir benceİki birinci mi varsaat kaçtı topladığınızda
Akşam mutfağı ilk toplayana 🎖var.Profiline de benden çiçekNe madalyası ben ne kacirdim
Resim mı atcezzAkşam mutfağı ilk toplayana 🎖var.Profiline de benden çiçek
Resim şart değil tabii dileyen bana özelden atabilir:)Resim mı atcezzbenim eşim geç geliyor dolayısı ile o geç yemek yiyor ama çocuklarla ben yedim toplu mutfağım şu an
İyi oldu bu rekabetNegom tam 20:00
Bitti mi işinGeciktim ben çünkü halı makinesiyle işim bitmemişti ses oluyo diye onu bitirdim önce.
Evet hem daha gaza geliyoruz hemde eğleniyoruz.Bu süre muhabbeti ne isleri süre tutarak mi yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?