- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Kalkmak istediği anı müneccim gibi tahmin edelim yani bir de tabi ki basında bekleyip nefes alışverişine göre uyandırmalı istermisin canım de sendeBu adamları kafaya takmamakta çare buldum ne kadar az beklenti o kadar az sinir katsayısı, sen en azından kaldırabilmişsin koltukta uyuyunca bırak iş yaptırmayı kaldırıp yatağa bile geçiremiyorum sinir oluyordum artık üstüne bir battaniye atıp bırakıyorum kalkınca söylenmeye başlıyor neden kaldırmadın falan dediğinde kulağımı tıkıyorum
Silecek gibiyim sanki, bi yandan perşembe de yağmur görünüyo napsam diye düşünüyorurSilecek misin peki
Çok şükür canım bugünüme
Yalnız değilsinBen hala msj yazdığım yerde oturuyorum birinin vinç getirip beni kaldırması gerek
Yağmur yağacaksa silmeSilecek gibiyim sanki, bi yandan perşembe de yağmur görünüyo napsam diye düşünüyorur
Ben hala msj yazdığım yerde oturuyorum birinin vinç getirip beni kaldırması gerek
Kalkın gızzzzYalnız değilsin
Can arkadaşların evi dağınık dururken,Negoonub evi parlıyor ne olsunIşte bu can arkadaş
Hayat müşterek degilmiydi acaba destek mi olsan yardım mi etsen en iyisi gel ben sana bir kahve yapayım sonrasını düşünürüz artıkCan arkadaşların evi dağınık dururken,Negoonub evi parlıyor ne olsun
Ben daha yakınım ben geleyim mi iş yapmaktan daha cazip geldiHayat müşterek degilmiydi acaba destek mi olsan yardım mi etsen en iyisi gel ben sana bir kahve yapayım sonrasını düşünürüz artık
29 mart ödevi
Portmanto-ayakkabılık-vestiyer ne varsa onu temizlemek,düzenlemek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
blondeblond
@Minel_ask
Aloben
Oldu canım hem kendi işimi yapayım hem seninkini,pışııkHayat müşterek degilmiydi acaba destek mi olsan yardım mi etsen en iyisi gel ben sana bir kahve yapayım sonrasını düşünürüz artık
Ödevler zorunlu değilben çalıştığım için yapamadım ki bunu
ama haftasonu çamaşır yıkadım, sayılır mı
Tabi canım bide namaz için kalkmam gerektiğini biliyon diyo vicdanen kendi günahını çıkarıyor ama uğraşınca da kalkmıyor zaten o yüzden laf söyleyip çatışmaya girip boşuna nefes tüketmemeyi 9 senede ancak öğrendim bakıyorum neden kaldırmadın diye söyleniyor üstünü örttüm donmadın teşekkür etmelisin deyip oda değiştiriyorum artıkKalkmak istediği anı müneccim gibi tahmin edelim yani bir de tabi ki basında bekleyip nefes alışverişine göre uyandırmalı istermisin canım de sende
Kız onlarda olmasa kimle uğraşıcaz boşver stres yaptırıyorlar bize ama stresimizi yine onların üzerinde atıyoruzBu adamları kafaya takmamakta çare buldum ne kadar az beklenti o kadar az sinir katsayısı, sen en azından kaldırabilmişsin koltukta uyuyunca bırak iş yaptırmayı kaldırıp yatağa bile geçiremiyorum sinir oluyordum artık üstüne bir battaniye atıp bırakıyorum kalkınca söylenmeye başlıyor neden kaldırmadın falan dediğinde kulağımı tıkıyorum
Yata yata bir sürü iş yapmışsın yinedebende yazim dur
namazdan sonra yattim
oglani kaldirdim kitap okuttum yattim
kahvaltisini hazirladim yattim
yataklari duzelttim yattim
masayi topladim sadece yattim
hala yatiyorum
Benimkide aynı model,aynen boşverTabi canım bide namaz için kalkmam gerektiğini biliyon diyo vicdanen kendi günahını çıkarıyor ama uğraşınca da kalkmıyor zaten o yüzden laf söyleyip çatışmaya girip boşuna nefes tüketmemeyi 9 senede ancak öğrendim bakıyorum neden kaldırmadın diye söyleniyor üstünü örttüm donmadın teşekkür etmelisin deyip oda değiştiriyorum artık
Tabi canım bide namaz için kalkmam gerektiğini biliyon diyo vicdanen kendi günahını çıkarıyor ama uğraşınca da kalkmıyor zaten o yüzden laf söyleyip çatışmaya girip boşuna nefes tüketmemeyi 9 senede ancak öğrendim bakıyorum neden kaldırmadın diye söyleniyor üstünü örttüm donmadın teşekkür etmelisin deyip oda değiştiriyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?