Her şey tamam da tahta kaşıkları niye kaynatıyoruz ben daha önce hiç kaynatmadım topiğin en pisi hissettim gibi
Sirkeli kaynamış suya atıyorsunuz bekliyorsunuz çıkan sudan sonra tahta kaşıkları çöpe atıp tupperware vb türlerine geçiyorsunuz+1
ben de nasil kaynatcaz diye google amcaya sormaya gidiyodum
Hayir hayiiirr kabul etmiyorum ben yeni gelinim yeni gelinin günahı olmaz acemiyimKız sen ondan eskisin nasıl bilmiyosun
Sirkeli kaynamış suya atıyorsunuz bekliyorsunuz çıkan sudan sonra tahta kaşıkları çöpe atıp tupperware vb türlerine geçiyorsunuz
Kesin çözümSirkeli kaynamış suya atıyorsunuz bekliyorsunuz çıkan sudan sonra tahta kaşıkları çöpe atıp tupperware vb türlerine geçiyorsunuz
Ay evet karbonat da atmıştım unutmuşum
Halka hizmet benimkisiReklam yasak
Seninle her şeye varım ben
O zaman ıvır zıvır dolabı yap,sepet kutulardan al kapaklı,üst üste koyarsın.Çocukların oyun malzemeleri bile koyulur sadece mutfak eşyası düşünmeSığmıyorlar o kadar küçük ki hiç bişey sığmıyor
Çok hoşYakışırr ya benim bi şifonyer var ince iş sevmediğim için üstü boş iki mumluk var
Eki Görüntüle 2817403
Bakım günü yapıyorsun niye inanmayalımbenimkide bunun üst çekmeceleri olmayanı şaka yaptım hemen inandın demek ampüllü masa imajım var bülent ersoy gibi tövbe est
Sığmıyorlar o kadar küçük ki hiç bişey sığmıyor
Ayy çok teşekkür ederim bugün birşey daha öğrendim ben hep makineye atıyordum
Bilenzik geliyorgünaydın:)
dün yaptıklarımı yazamadim ben
sabah kahvaltı hazırladım
bulaşık makinesini boşalttım doldurdum
bulaşık Makinesini buzdolabını dıştan sildim
öğle yemeğini pişirdim
bı makine çamaşır attım, astım
salonun tüllerini gunesliklerini yıkadım astım
ayakkabiligi topladım
akşam yemeği hazırladım
elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
tavaları cifledim
salonu süpürdüm
bı kaç yüz sayfa kitap okudum
başka da bişey yaptım mi hatırlamıyorum
Yemek listesi iyi oluyordu onu da yapmaz oldumEvet bence de
Buldum ratatuy(bildigin firinda sebze) bir de çorba yapcam hem saglikli hem doyurucu size de fikir olur diye yazdım
Tabiki tahta kaşıklar içinde biriktiriyor bakteri vs,karbobatlı sirkeli suyla kaynatıyorumHer şey tamam da tahta kaşıkları niye kaynatıyoruz ben daha önce hiç kaynatmadım topiğin en pisi hissettim gibi
Ayy çok teşekkür ederim bugün birşey daha öğrendim ben hep makineye atıyordum
Vayy vayy vay ben kızancıklarıma neler yedirmişimde haberim yokmuş
Hemen yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?