neler koymazdım ki en basitinden reçel konserve kavanozlarımı koyarım üstüne güzel beyaz bir örtü. Örtü dediysem şöyle dantelli filan şık birşey bende fırını mı koyacak yer bulamıyorum yerini değiştire değiştire balkondan aşağı atacak gibiyim o dereceye geld şu luxell börekçi fırınlar vwrya ondan ne dolap içine sığıyor nede koyacak bir dolp üstü var tezghımın yarısını kaplıyorKızlar böyle ince dandik dolabınız olsa ne koyarsınız26 cm genişliğinde
neler koymazdım ki en basitinden reçel konserve kavanozlarımı koyarım üstüne güzel beyaz bir örtü. Örtü dediysem şöyle dantelli filan şık birşey bende fırını mı koyacak yer bulamıyorum yerini değiştire değiştire balkondan aşağı atacak gibiyim o dereceye geld şu luxell börekçi fırınlar vwrya ondan ne dolap içine sığıyor nede koyacak bir dolp üstü var tezghımın yarısını kaplıyor
Vallahi bende bir sürü iş yaptım hem evde hemde Bi tanıdık taşınıyordu onun evine gittim iki odasını yerleştirdim sildim süpürdüm bitirdim akşama da yemeğe misafirlerim var ama sana nazar boncuğu takmadan gidemeyeceğim maşallah sübhanallah enerjine hayranım negoooooooGeldimmmmmmmm
ter damlar saç dibimden
13 de başlayabildim,yoğun mesaj trafiği ve telefon görüşmesi vardı
Daldım mutfağa
Kahvaltı sofrasını topladım,elde yıkanacakları yıkadım kaldırdım,makineyi doldurdum çalıştırdım
Akşam yemeklerini pişirdim (yoğurtlu un çorbası,kuru fasulye,bulgur pilavı)
Baharatlıkları düzenledim,tezgah üstündeki çay kahve kavanozlarını da dolaba kaldırdım
Mutfak halılarını fırçaladım
Süpürdüm
Buzdolabı ve dondurucuyu çektim arka kısımlarını sildim,yerini süpürdüm sildim
Mutfağın yerini sildim
Benim oğlanın ağlama krizi vardı gitti bütün ciddiyetim
Aha tamda böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?