Kocana mı küstün yoksaBen taa 2de yedim.. Daha da bişey yemedim.
İl dışındayım. Gündüz yedim. Hazır yemek kilo alırım sürekli yesem. O yüzden yemedim canım. Acıkmadım da açıkçasıAma nedendogal gelişen bi durum mu yoksa bilerek mi yemedin.
Evde hiiiç cıs yok kiYoldan çıkmaya ne dersingel dondurma kasiklayak
Ben taa 2de yedim.. Daha da bişey yemedim.
Masallahİl dışındayım. Gündüz yedim. Hazır yemek kilo alırım sürekli yesem. O yüzden yemedim canım. Acıkmadım da açıkçası
Nedeni yukardaNeden he neden
Öyle demiştin ya aklıma o geldi hemenYok bu sefer küsmedim
Hee markete gitsem benim de yaramazlık yapasım gelirdiMasallahben de acikmiyorum ama canm istiyo sıkıntıdan yeme isteği falan
Evet canımÖyle demiştin ya aklıma o geldi hemen
İyi baritedavi için mi gittin
İl dışındayım. Gündüz yedim. Hazır yemek kilo alırım sürekli yesem. O yüzden yemedim canım. Acıkmadım da açıkçası
He geçenlerde küstüm yğne akşam aç kaldıkÖyle demiştin ya aklıma o geldi hemen
İyi baritedavi için mi gittin
Niye kızGeçerli sebebi okuyan beni pıçaklasın bu sefer
Hee markete gitsem benim de yaramazlık yapasım gelirdi
Küsünce yemeseydim tığ gibi olmuştum,anca yiyim ben homini gırtlakHe geçenlerde küstüm yğne akşam aç kaldık
Ya çok emek verdim korkuyorum kilo almaya. Bugün 15.000 de adımım varBizim gömdüm dediğimiz şeylerden yaramazlık diye bahsediyosun teyo
Küsünce yemeseydim tığ gibi olmuştum,anca yiyim ben homini gırtlak
Gayet geçerli kıskanmayalım lütfen evde dururken poğaça gömdüğün içinGeçerli sebebi okuyan beni pıçaklasın bu sefer
Koru zaten ben takılıyorum öyleYa çok emek verdim korkuyorum kilo almaya. Bugün 15.000 de adımım var
Dışarda olsam güvenir yermiyim işteGayet geçerli kıskanmayalım lütfen evde dururken poğaça gömdüğün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?