Abdürrahim dedeyi de bilmiyormuş kesem gıı nolcakbize demedi kız kendine dedimisafirlikteyim ergen gibi forumdayim dedi
kesme şimdilik bence
Senin göynüne turp sıktırma şimdi barıştık yaGardasim bi ihtiyacin var mi gardasim capsi geliyo aklima sürekli ya
Sene trip attim göynüm gecti yapmicam dedim görmedin mi
Aman neyse buzlu nescafe mi istiyon yoksa normal sicak türk kahvesi mi istiyn yoksa sütlü/sütsüz filtre kahve mi istiyn de bakim
Abdürrahim dedeyi de bilmiyormuş kesem gıı nolcak
Siyasetçi ağzı tam varyasor bakalım he olur derse kesersin. kes diyemem
Siyasetçi ağzı tam varya
senin o totonu keserim he
O lafın gelişi bu sevgiden olan toto kesmesisana kestane şekeri teklif ettim sen de beni koruma kararı aldın ama
beni kendinden bile koruman lazım cesss
Rabbim hayırlı saglıklı evlat nasip etsin insallah herşey gönlünce olsunGöremediğim başka arkadaşlar da varsa kusuruma bakmasın
O lafın gelişi bu sevgiden olan toto kesmesi
Sağol canım benimRabbim hayırlı saglıklı evlat nasip etsin insallah herşey gönlünce olsun
Kusura bakma tel geldi biraz gec kaldim gardasim al gayfenSenin göynüne turp sıktırma şimdi barıştık ya
Sütlü istiyom ben gardaşımmmm
Benden günah gitti 7 tene kahve var kim kaparsa onundurKusura bakma tel geldi biraz gec kaldim gardasim al gayfenEki Görüntüle 2873873
Yeğenim de ikinci denemede olmuştu inşallah senin de öyle olur canımYok 2. Deneme canım
Hayırlısıyla olur inşAllah canım benimKızlar yumurta toplamam oldu. Şükür iyiyim. Akşam döneceğiz eve. Siz de çok sayfa yapmışsınız
Tam aklımdan geçen ya sağolasın tatlımBenden günah gitti 7 tene kahve var kim kaparsa onundur
Limonsuz burda biri onun
Afiyet olsunHayırlısıyla olur inşAllah canım benimAllahım kucağını doldursun güzel haberlerini bekliyoruz
Tam aklımdan geçen ya sağolasın tatlım
Civcivim yine gece yarısından sonra ben geldim ağzının suyu akan fincandaki kahvene talibimAfiyet olsun
Uyumadan kahveyi de icirdik sene inşallah gece uyuyamazsan beni anmazsin
İnşallah kuzum.Yeğenim de ikinci denemede olmuştu inşallah senin de öyle olur canım
Haha afiyet olsun canim benimCivcivim yine gece yarısından sonra ben geldim ağzının suyu akan fincandaki kahvene talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?