Senin kişiliğinle çok ters duran bir karaktere sahip. Yani seni burdan gördüğüm kadarıyla öyle. Sen naifsin ve hata ettiğini anladığında muhakkak onu düzeltmeye çabalarsın.Örnek alacağına ahşap bi de dalga geçiyo
Bende tam öyle birşeyler yapmaya başlamıştım:) Bazen öyle yapıyorum hem daha istekli oluyorum hem de eğlenceli oluyor, Bende 4-5 işden sonra 15 dk ara vermeyi düşünüp planlamıştım ,önce liste yaptım listeyi 5 er parçalara ayırdım ,bir nevi pomodoro yapıyorum aslındaMesela 30 dakika iş yap 10 dakika telefona bak.Ben öyle yapıyorum
Seni çarpmamış daha balık kaynana ondanSen farhlı bi terazisin kabul et
Benim kv de de balık çoook farhlı çook
Basganım adamın hiç mi suçu yok bizim kızı harcamayalım hemenAdamın dilinden anlamıyor bırak yaaa
Gayet güzel bir plan,uygulanabilirBende tam öyle birşeyler yapmaya başlamıştım:) Bazen öyle yapıyorum hem daha istekli oluyorum hem de eğlenceli oluyor, Bende 4-5 işden sonra 15 dk ara vermeyi düşünüp planlamıştım ,önce liste yaptım listeyi 5 er parçalara ayırdım ,bir nevi pomodoro yapıyorum aslında
Şunu bırakıp gidiyorum,iyi olsn kazansın
Töbe Estağfirullah tövbeYeni motor takıldı
Bana takılmışçasına inşallah ya rabbim
Töbe Estağfirullah tövbe
Sakin ol Abdurrahim dede sakinMotor takılmışçasına iş yapayım anlamındaespirimi açıklatıyor
O ne demek camiye çağırır gibiAktif Lora güncele gel bebişim
Sana takılmak güzel oluyorAşk olsun espirisine Abdurrahim dede gelsin öpsün dedim sen niye alındınbu dudaklar öpmek ve öpülmek için var
Maratona gidiyoruz ondam gel dedim nego ardına bakmadan uçtu bileyaaa cok mu gec kalmisimvakite de bakmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?