İnsallah canım Travazol baya iyi geliyor ama 5 günden fazla kullanmamak gerekiyormuşDoktor da onu söyledi az önce sürdüm yatmadan inşallah geçer
Seviyom seni bonus , 100bininci mesajı sana ayıracağım sözArkadaş gibi arkadaşlar hele bide görsellemiş parmaklı falan
Seviyom seni bonus , 100bininci mesajı sana ayıracağım söz
Uff ne halay kaldı ne roman kaldı salonun tozunu attırdı nadal bu sabah ayaklarımın altı şişmiş patlamış yürümekte zorlanıyorum 2 gün daha misafirlerim var pazartesi de oğlanı sünnet ettirecem sonrasında sahalara dönecem inşallah
Hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz canım inşallah çabuk iyileşirUff ne halay kaldı ne roman kaldı salonun tozunu attırdı nadal bu sabah ayaklarımın altı şişmiş patlamış yürümekte zorlanıyorum 2 gün daha misafirlerim var pazartesi de oğlanı sünnet ettirecem sonrasında sahalara dönecem inşallah
Cok isterdim de elimde buzlu kahvem var birakirsam buzlari erir yazik olurCumartesi maratonuna gelmeyen kalmasın gonşuulaaaarrr
Cok isterdim de elimde buzlu kahvem var birakirsam buzlari erir yazik oluryoksa maraton benim işim biliyosun bonus gardas
İşe başlama kahvesi en sevdiğimmTunaydin kızlar
Öğrenim öğlen uykusuna yatırdım şimdi işbaşı yapcam
Bu sabah yağmur çok güzel yağdı, biraz serinledi sanki hava
Cook isim var bugün aksama yemeğim olduğu için mutluyum
Isbasindan önce bi kahve iceyim de kendime geleyim önce
bende 13.15 ten 13.30 a kadar yatak toplıcamMutfaktan başlıyorum ben hemen 2 ye kadar 50 dk da bitirmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?