- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Bugün de aksine serin degil mi ya? Sanki kac gündür yanan türkiye değildiEbem eşeğe ters bindi dün neydi o sıcak ya tüm ülke yandı
Nasıl kırdı enişte ? Ayak parmağı kırmada bi ben yetenekliyim sanardimYok kız kocamın ayacık parmakları kırık evdeyiz
İş yerinde araba bakım kanalına düşmüş. Oraya düşen 5.kişi söylemesi ayıpNasıl kırdı enişte ? Ayak parmağı kırmada bi ben yetenekliyim sanardim
Kurban olduğum rabbul alemin hak etmediğimiz halde arada ödüllendiriyorBugün de aksine serin degil mi ya? Sanki kac gündür yanan türkiye değildi
Gunduz bi ara camlari falan kapadim su an da cok esiyo burasi
tabir mühteşemEbem eşeğe ters bindi dün neydi o sıcak ya tüm ülke yandı
Ebeme gülme kiz seninkini de aynı eşeğe ters bindircem heeetabir mühteşem
Senin alevli meyve tabağı misali dudakların..hava sıcak emin misin sıcaklığı daha da artırmak istediğine
Misafir gelmedi biz yidik her şeyi 3 fincan çay içtim tam ağzım ıslandı kalktım topladım
Beni de yiiiMisafir gelmedi biz yidik her şeyi 3 fincan çay içtim tam ağzım ıslandı kalktım topladım
benimki bineli çok olmuş agsgshskEbeme gülme kiz seninkini de aynı eşeğe ters bindircem heee
Senin alevli meyve tabağı misali dudakların..
en sevdigim hazirlik yapip misafirin gelmemesi hepsi sana kaldıMisafir gelmedi biz yidik her şeyi 3 fincan çay içtim tam ağzım ıslandı kalktım topladım
He kız yap da içelimYeni çay mı yapsam?
Senin ağzını yerin sen bu zamana kadar nerelerdeydin?sanarsin ejderyayim
Mapus yaramamış mı neSenin ağzını yerin sen bu zamana kadar nerelerdeydin?
Senin ağzını yerin sen bu zamana kadar nerelerdeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?