Sagol canım geldim bileSağolasın canım
Sağolasın canım deneyeyim kusması dursa ishaline probiyotik filan etki eder yavrumun mideden aşağı inmiyor ki yiyip içtiği
Allah razı olsun canım
Görümcemler geldi yarın gidiyoruz nasipse ne kadar kalacağız emin değilim ama muhtemelen bir ay yokum canım haberin olsun
Keyifli vakitler iyi tatiller canım
Hem de beleşyeni katyami buldum,kocam
Geldik canım köydeyiz kızım hasta kusma ishal vardı cuma günü Cumartesi günü bir şeyi yoktu ateşlenmeye başladı alerji gibi gözü dudağı filan şişti bugün de ateşi yok kusması var yine kusma engelleyici iğne vurdurduk antibiyotik filan verdi bakalım inşallah toparlanırSagol canım geldim bilesen gittin mi ?
Bir ay yokum yazmışsın
Yaa tüh çok geçmiş olsun canımGeldik canım köydeyiz kızım hasta kusma ishal vardı cuma günü Cumartesi günü bir şeyi yoktu ateşlenmeye başladı alerji gibi gözü dudağı filan şişti bugün de ateşi yok kusması var yine kusma engelleyici iğne vurdurduk antibiyotik filan verdi bakalım inşallah toparlanır
Düzelmedi bi ya sürekli uyuyor hiç dermanı yok antibiyotik fayda eder inşallah bariYaa tüh çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun. Değişik birşey yemişmiydi. Doktor ne dediGeldik canım köydeyiz kızım hasta kusma ishal vardı cuma günü Cumartesi günü bir şeyi yoktu ateşlenmeye başladı alerji gibi gözü dudağı filan şişti bugün de ateşi yok kusması var yine kusma engelleyici iğne vurdurduk antibiyotik filan verdi bakalım inşallah toparlanır
Sağolasın canım dışarda filan yemedik hiç son zamanlarda hep evde yediği şeyler aslındaÇok geçmiş olsun. Değişik birşey yemişmiydi. Doktor ne dedi
süpürge cok gecmis olsunSağolasın canım dışarda filan yemedik hiç son zamanlarda hep evde yediği şeyler aslında
Çok geçmiş olsun canım teşhis olarak ne dedilerGeldik canım köydeyiz kızım hasta kusma ishal vardı cuma günü Cumartesi günü bir şeyi yoktu ateşlenmeye başladı alerji gibi gözü dudağı filan şişti bugün de ateşi yok kusması var yine kusma engelleyici iğne vurdurduk antibiyotik filan verdi bakalım inşallah toparlanır
İnşaallah canım ya,doktor sebebini söyledi miDüzelmedi bi ya sürekli uyuyor hiç dermanı yok antibiyotik fayda eder inşallah bari
Gebertirimdedikoduya daldim pencereleri silmedim. haliyi asmadim perdeler makina da. gec oldu diye vazgecesim var
Negoo Tolstoy olmuş yahuSabah aktivitem
Ev bana göre çok dağılmıştı dün tembellik yaptım da onu topladım
Yatakları düzelttim
Makineye çamaşır attım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Eşimin dolabı düzenledim
8 parça ütü yaptım yerleştirdim
Ssbzeleri suladım
Wc leri temizledim,lavaboları ovdum
Kahvaltı hazırladım
Çamaşır astım
Part 2
Yollukları topladım eşim silkeledi
Kahvaltı sofrasını topladım
Bulaşıkları elde yıkadım kaldırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Vişne ve erik kompostosu koydum ocağa,kabak rendeledim soteledim
Mutfak dolaplarının dışını mutfak spreyi ve mikrofiber bezle sildim
Buzdolabı,dondurucu,kiler dolabı, fırın yüzünü üstünü sildim
Boş ilaç kutularını attım
Çöp poşetini değiştirdim
Mutfak masa sandalyelerini sildim
Yerini elimle sildim
Kombiyi,doğalgaz borularını sildim
Kapısını sildim
Bir makine çamaşır daha yıkandı yazmamışım
Part 3
Öğlen yemeği için makarna yaptım yedik topladım
Yarım cüz okudum
Çamaşır topladım,katladım,yerleştirdim
Yeni çamaşır astım,makineyi bir daha çalıştırdım
Part 4
Makineye çamaşır attım, çamaşır topladım
Salonun tozunu aldım suyla,masa vs sildim
Kapısını sildim
Halısını süpürdüm topladım
Koltukları süpürdüm
Koltukları da çekip dip köşe süpürdüm
Yerleri elimle sildim
Halısını serdim
Antreyi elimle sildim,kapısını sildim
Oturma odasının suyla tozunu aldım
Koltukları vs çektim dip köşe süpürdüm,elimle sildim
Her odada silme suyunu değiştirdim
Marketten gelenler yerleşecek
Arka odalar süpürülecek,elimle silemem daha
Çamaşır asılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?