- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Hiç bir şey olmaz canım uzun süre sarmayacaksan suyunu süzsün iyice dondurucuya da koyabilirsinkizlar taze yaprak vardı sarayım diye haşladım ama vazgectim şu an dolaba koysam yarina bisey olmaz dimi?
Hiçbirşey olmaz canımkizlar taze yaprak vardı sarayım diye haşladım ama vazgectim şu an dolaba koysam yarina bisey olmaz dimi?
Evet covid aşısı. İlki şiddetli bir kol ağrısı yapmıştı bende. Şimdilik iyiyim yine kolum ağrıyor ama ilki kadar değilCovid aşısı mı? Akşama bizimde var tırsıyorum ılki çarpmıştı fena
Gülmeyin ama ben en son öyle asıyordum nemli nemli 2-3 güne düzeliyordubu sıcakta kim uğraşır bir nevresim birde saten güneşlik kadar manasız ütülencek yoktur herhalde :) şimdi stora geçtim ama oda güneşliğin yerini vermiyor. Nevresimleri de lastikli yaptırdım terzide:)
Benim de 2.de kolum az ağrıdı ama tekrar kovid olmuş kadar can ağrısı halsizlik oldu canımEvet covid aşısı. İlki şiddetli bir kol ağrısı yapmıştı bende. Şimdilik iyiyim yine kolum ağrıyor ama ilki kadar değil
Ben tüm covid semptomlarını çekmiştim saat 10da gidicez inşallah hafif geçer bu sefer. Geçmiş olsunEvet covid aşısı. İlki şiddetli bir kol ağrısı yapmıştı bende. Şimdilik iyiyim yine kolum ağrıyor ama ilki kadar değil
Arkadaşımdan mı canım. Daha iyi ama hala oksijen veriliyormuş canım elhamdulillah daha iyi olacak inşallahAnka haber var mı?
Gece arttı kol ağrısı fazla kıpırdatamıyorum şu an onun dışında bi şey yok gibiBenim de 2.de kolum az ağrıdı ama tekrar kovid olmuş kadar can ağrısı halsizlik oldu canım
Sağol canım sen nasılsın şimdi. Sana da geçmiş olsunBen tüm covid semptomlarını çekmiştim saat 10da gidicez inşallah hafif geçer bu sefer. Geçmiş olsun
Evet bonusum ya ne yaptıysam kar etmediKumaş farkı mecbur kırışıcak sadece azaltabilirsin limonsuzum yüksek yıkamazsın çok sıkma yaptırmazsın makine çok dolu yıkamazsın ıslak asarsın bunlara rağmen azda olsa kırışır
Sağol canım ilkinde iğneyi hissetmemiştim yine gece olmuştum sabaha yatırmıştı beni tüm kemiklerim kırılmış gibiydi. Bu sefer ilk doz dağılmadı sanırım içerde iğneyi batırırken çok ağrı oldu halende kolum ağır ama hamd olsun semptom göstermedi şuana kadarGece arttı kol ağrısı fazla kıpırdatamıyorum şu an onun dışında bi şey yok gibi
Sağol canım sen nasılsın şimdi. Sana da geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?