Günaydın canımHayırlı sabahlar, gününüz bereketli olsun
Eki Görüntüle 2901129
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
Anka
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
LuckyMom
sudem34
Dur bakayım iyi bir anına denk getireyimTabii öyle ihtimal varsa hiç başka bişey düşünme
Oh mis güle güle kullan❤ ben arada şarjlıyla halıları süpürüp kaldırıyorum yada silkeleyip koyuyorum (1.kat) direk o süpür sil yapıyor. Malesef benim ev büyük iki kez çalıştırmıyorum tüm eve şarjı dayanmıyor. Seninki birde yüksek model güzel günlerde kullan :)Geldi canım çok beğendimmmm. Bayağı iyi süpürüyor. Ben toz aldım, önce süpürdü halıyı topladım şimdi de siliyor
Sağol canım, şimdiki evim küçük, 1-2 ay sonra taşınacağım o zaman bana da yetmez sanırım. Artık günlere bölerim. Süpürge elimden kaçıp gitmezse iyiOh mis güle güle kullan❤ ben arada şarjlıyla halıları süpürüp kaldırıyorum yada silkeleyip koyuyorum (1.kat) direk o süpür sil yapıyor. Malesef benim ev büyük iki kez çalıştırmıyorum tüm eve şarjı dayanmıyor. Seninki birde yüksek model güzel günlerde kullan :)
Yok yok kaçmaz :) birde isim ver ona tamamdır:)Sağol canım, şimdiki evim küçük, 1-2 ay sonra taşınacağım o zaman bana da yetmez sanırım. Artık günlere bölerim. Süpürge elimden kaçıp gitmezse iyi
İyiyim bonuscum gün içinde hareket ettikçe açıldım.golgefeslegeni nasıl oldun?
Başla tabikisiiBaşlıyım mı bugün
Beni de al yanınaBaşlıyım mı bugün
Yarın başlıyım mı cips yemek istiyorum bugünBaşla tabikisii
Takıl bana diyecem de kendimde o ışığı göremiyorum çıldırıciiiiimBeni de al yanına
Ben bi de yapacak gibi diyetisyene başladımTakıl bana diyecem de kendimde o ışığı göremiyorum çıldırıciiiiim
E tabiki yoruyorEvi topladım
Havluları falan yıkadım
Terlikleri yıkadım
Çantaları kaldırdım
Çamaşır asmıştım geceden onları katladım
Bütüüüün evi süpürdüm
Mopla mutfağı salonu koridoru sildim
Balkonu sildim
Lavaboları yıkadım
Yoruldum dinleniyorum.Nego mop kolunu elini yoruyomu?
Ağrım sızım var gerginim dostum devirme gözünü
Tamam yatana kadar koyma ağzına başka bişeyAğrım sızım var gerginim dostum devirme gözünü
Yedim cipsi de
KoyucamTamam yatana kadar koyma ağzına başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?