Rüyamda Adana dürüm ve salataya sarılmış lahmacun gömüyordum ağzımın suyu aka aka uyandımne yapıp edip kahvaltıda hıncımı almam lazım
Patates kızartacağım koca tabak, sonra katmeri açıp içini dolduracağım, üzerine de süzme peyniri ince ince dilimleyeceğim, en son da azıcık baharatlı domates sos gezdireceğim, ağzımı açabildiğim kadar açıp mideme depar atacağım
Ben önce tuzlu yerim kahvaltıda sonra tatlıya geçerim karışık yiyemiyorum hiçneyse tuzluyla işim bitti mi. Alacağım elime tahinli katmeri üzerine böğürtlen reçelini gezdireceğim böyle yayarak sonra dürüm gibi yapacağım ama böyle ince değil kalın olsun ki ağzımda boş yer kalmasın. Bir ısıracağım böğürtlenler akacak aşağıdan
Kesin varya böyle zayıf, kupkuru birisindir.Ben önce tuzlu yerim kahvaltıda sonra tatlıya geçerim karışık yiyemiyorum hiçneyse tuzluyla işim bitti mi. Alacağım elime tahinli katmeri üzerine böğürtlen reçelini gezdireceğim böyle yayarak sonra dürüm gibi yapacağım ama böyle ince değil kalın olsun ki ağzımda boş yer kalmasın. Bir ısıracağım böğürtlenler akacak aşağıdan
Gupguru değil ama çok kiloluda değil niye onu seslendirdiysemKesin varya böyle zayıf, kupkuru birisindir.şu saydıklarını sırf üşendiğimden hazırlayıp yiyemem. Çok şükür üşengecim de daha fazla kilo almıyorum
Thanks, jes e kalsa kesin absürt bir mesaj atar, zayıf mı kilolu mu çözemezdimGupguru değil ama çok kiloluda değil niye onu seslendirdiysem
Gittim geldim halen daha gelmemişler
kocam uyuyo ses edemiyorum bonus
kahvaltıda ne var
Kızlara salamlı sandviç var banada bi kova cam suyu
Patatesli kek diyecek gibi oluyorum tövbe estcam suyu mu
ben de oğlana tost salatalık verdim. yemediği kısmı kemircem simdi. kahvaltılık fikrim yok
eşime söyleyin börek alsın olmadı
Patatesli kek diyecek gibi oluyorum tövbe est
Komikti ama neydeyimKilo alınca kimse yüzüne bakmadı keşhanın terbiyesizler harcadılar kızı
Onu harcayanlar sana ne yapmaz bonus odaklan
Cam siliceksin parti havasında
Şu mesajımı ferfecire şey etmişim insan uyarır U UcanSupurge anca gül
Şu öndeki kahverengileri kuru patlıcan sandım yaGünaydınEki Görüntüle 2908286
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
Anka
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
Eva
Incredible incredible
I ipek2890
zambak86
LuckyMom
sudem34
Z zeynebzeyneb
mn5822
Mikan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?