Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben spin mop aldım memnunum. yedek bezle de mutfak banyo fayanslarini siliyorum duvarları:)
bu ay pencere silmek için olanı da almayı düşünüyorum
Evet o cam için olanı da merak ediyorum. Senin dediğin sıkma şeysi varmı yoks elle mı sıkıp takıyorsun

İyi akşamlar herkese, bir kaç gündür modum düşüktü. Acil işler dışında ev dandini
Oğlum anaokuluna başladı, bugün kıyafet alışverişi yaptım. Her şey ne kadar pahalı, bu devirde çocuklara maddi manevi yetebilmek çok zor. Sağlık olsun.. öyle işte yarın devam edeceğim işlere inşallah

Yok kuzum cam için olan elle onu biliyorum spin mop dediğin seti sordum

heee onu kovanın iki tarafı var. biri suya soktuğun taraf tarak gibi. temizliuo kılı tüyü
bide suyu sıktığın taraf var suyu iyice sıkıyo o taraf:)

Kili tüyü alıyo demek ozaman alınır marka modeli nedir bu hanım ablanın?

bunu negocum önermişti:) bonus da bundan kullanıyo galiba. spin mop. kendi sitesinden satılandan al ama. muadillerinin kalitesini bilmiyorum çünkü.
bide kırılırsa parça alabiliyorsun siteden set yerine. o da çok avantajlı oluyo. dur bakayım sitenin de linkini atarim

Kızlar ya birşey soracağım. Halı tıklamaya verilince yolluk ve salon halısı metrekare aymı mı oluyor ücret. Misal benim salon halım 6mt kare diye geçiyor. Ama koridor yolluğum 5 mt uzunlukta. Ona da 5 mt kare mi deniyor fiyat hesabında

iyi geceler hatunlar oyy ne çok yazışma olmuş okuyamadım bugün annemlerdeydim. dün de zaten biliyorsunuz ki her şeyi yaptığım için bugün yatağımı bile toplamadım tam benden beklenen hareket .
Ama hemen kızmayın bir sebebi var dün temizlikten sonra bir kitaba başlamıştım. bugun halama vermem gerekiyordu kitabı saat 14 e kdr okudum bitirebilmek için dün aksam 19 dan bugun 14 e kdr gece az bi uyumayla 300 sayfalık yaşar kemal - fırat suyu kan akıyor baksana , bitirdim. Hem utanç hem gurur arasında bir yerlerdeyim. not: aşırı öneririm kitabı
düzenleme : ve okuyunca fark ettim ki dünyaları da okusam devrik cümle kurmaktan vazgeçemeyeceğim

Merhaba. Mesajları anca okuyabildim. Bayağı yazışma olmuş. :) Bugün sabahtan doktor randevumuz vardı. Öğleden sonra pek bir şey yapamadım. Uykusuz ve yorgunum. Bugün;
Yatakları topladım,
Kahvaltı hazırlayıp, mutfağı topladım.
Robot evi süpürdükten sonra toz alıp silecektim ama yapamadım.
Bir makina çamaşır yıkandı.
Akşam yemeği sonrası mutfağı toplayıp, bulaşık makinasını çalıştırdım.
Az önce de duşa girmişken çıkarken duşu temizledim. Lavaboyu,tuvaleti, yerleri de temizledim hızımı alamayıp. Bir de el havlularını değiştirdim.
İyi geceler diliyorum herkese

en boy çarpıyolar cesim. ama tam bizim düz matematik gibi de çıkmıyomus. 5 e 1 se en boy o da beş metrekaredir.

bi arkadaşım halıcıda çalışmış o anlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…