Yaa kullanışlı değilmi herkes metedice sorayim dedimBen farklı markasını kullanıyorum pek sevemedim
Nasıl canım amcanın durumu ? Geçmiş olsunBi telefon geldi amcam hastanedeymiş covidden kafam allak bullak oldu
Yaa kullanışlı değilmi herkes metedice sorayim dedim
Evet o cam için olanı da merak ediyorum. Senin dediğin sıkma şeysi varmı yoks elle mı sıkıp takıyorsunben spin mop aldım memnunum. yedek bezle de mutfak banyo fayanslarini siliyorum duvarları:)
bu ay pencere silmek için olanı da almayı düşünüyorum
Evet o cam için olanı da merak ediyorum. Senin dediğin sıkma şeysi varmı yoks elle mı sıkıp takıyorsun
Yok kuzum cam için olan elle onu biliyorum spin mop dediğin seti sordumtam bakmadım maas yatınca bakcam
ama sanki yoktu elimizle sıkıyoruz cam için olanın bezini
Yok kuzum cam için olan elle onu biliyorum spin mop dediğin seti sordum
Kili tüyü alıyo demek ozaman alınır marka modeli nedir bu hanım ablanın?heee onu kovanın iki tarafı var. biri suya soktuğun taraf tarak gibi. temizliuo kılı tüyü
bide suyu sıktığın taraf var suyu iyice sıkıyo o taraf:)
Kili tüyü alıyo demek ozaman alınır marka modeli nedir bu hanım ablanın?
İnceleyim hemen sağol❤
aayy bilirim bilirim çünkü ben de yarı teraziyimmm heheheİşte feraset işte insanlık, terazi kıymetini bilen bir arkadaşımız
Kızlar ya birşey soracağım. Halı tıklamaya verilince yolluk ve salon halısı metrekare aymı mı oluyor ücret. Misal benim salon halım 6mt kare diye geçiyor. Ama koridor yolluğum 5 mt uzunlukta. Ona da 5 mt kare mi deniyor fiyat hesabında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?