- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Aynen yok kaç gündür
Aynen öyle ya Allah başımızdan eksik etmesin
Gelecem anam az kaldı şu Türkiye misafirlerini yolliyim. Yıllık izinler başladı bi de, eksik elemanla günde 12 saat çalışıyoz. yarın yeni personel gelecekmiş sözde. İnşallah gelir de yükümüz hafifler
Kız maliGelecem anam az kaldı şu Türkiye misafirlerini yolliyim. Yıllık izinler başladı bi de, eksik elemanla günde 12 saat çalışıyoz. yarın yeni personel gelecekmiş sözde. İnşallah gelir de yükümüz hafifler
ayy bizim de ödev kalmisti ben de rahat takiliyorum yaBizim kahvaltı tamam çay içiyorum ben, ödev yaptırırken
Hoşbuldumm..Merhaba hoşgeldiniz
O watzabına bi çarpim açılıp gerinipGelecem anam az kaldı şu Türkiye misafirlerini yolliyim. Yıllık izinler başladı bi de, eksik elemanla günde 12 saat çalışıyoz. yarın yeni personel gelecekmiş sözde. İnşallah gelir de yükümüz hafifler
AblacımKız mali
Hayırdır spora mı başladınO watzabına bi çarpim açılıp gerinip
İnşaallah canım kolay gelsinGelecem anam az kaldı şu Türkiye misafirlerini yolliyim. Yıllık izinler başladı bi de, eksik elemanla günde 12 saat çalışıyoz. yarın yeni personel gelecekmiş sözde. İnşallah gelir de yükümüz hafifler
Geçmiş olsun soğuk mu yedi kiGünaydın ❤
Akşam dr götürdük kızı boğazları fena dedi ilaç verdi döndük Allahım hastanelerde çaresiz bırakmasın kimseyi
Nevresim ve ütü ödevi verilmiş galiba ben akşam nevresimlerimizi değiştirdim yıkadıklarımda balkonda kurudu kaldırcam şimdi.12 Eylül Ödevi:
Ütü yapmak
Nevresim değiştirmek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@speranzoso
sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?