Düzenli Evimiz & Hayatımız

Offf çok verimli bir gün canım çekti öyle temiz evde oturmak var şimdi mis gibi kokar her yer.

aksamdan iyi ki toplamisim evi kücük oğlan geceden beridir kusuyor ateşli hicbisey yaptirmiyor üstümde sürekli. hamdolsun biri bitiyo bi hastalik daha
Geçmiş olsun inşallah
Hastalara geçmiş olsun, benim oğlum da alerjik nezle bir haftadır ilaç kullanıyoruz bugün daha iyi çok şükür
Kızlar kuzulara çok geçmiş olsun

Dün bütün ütüleri bitirdim Nego, bugün çamaşırlar kurursa çıkanları utulerim.
Nevresimleri değiştireyim.

Mikan Aktif Lora Nego kızlar çok geçmiş olsun Allah'ım yavrulariniza şifa versin okullar açılınca hastalıklar da başlıyor zaten mevsim geçişi

Kıyamam ya geçmiş olsun canım hastaneye götürdünüz mü?

geçmiş olsunn canm

Ay ya tüh geçmiş olsun İnşallah öbürlerine geçmez

Aktif Lora geçmiş olsun ya birinden birine mi geçti?
İlk hasta oldular bende çok kötü oldum sonra attım o ruh halini üstümden.

Sende sıkma canını ❤ çabucak toparlasın inşallah

tesekkür ederim kizlar. ya ilk bunda basladi öksürük falan yok midesi bulaniyo bembeyaz surati burnu tikaniyo birde. doktora götürmedik daha. bi tatli kasigi pekmez yedirdim birde yarim cilekli süt icti daha yiyemiyor. öneriniz varsa

Negom fazla katılım sağlayamıyorum biraz sıkıntılar var. Kk ya bakck zamanım yok hstalık bitti başka sıkıntılar başladı. Yakın sayılan birini kaybettik tadım tuzum yok. Etiketten çıkarırsan boynum kıldan ince. Nezaman gelirim bilmiyorum.

Dün değiştim nevresimi ütüm de yok ödevleri yapmış kadar mutlu oldum
Havalardan mı okuldan mı inşallah daha da kötülenmez canım
Bonus sen nasılsın canım ?

Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin

Nevresimleri sabah çıkmadan değiştirdim hem bizimkini hem oğlumunkini. Akşam da 2 parça dahi olsa ütü yapmam lazım adamın giyecek hiçbir şeyi kalmadı.

Çocuklara kızdım biraz bağırdım başım çok kötü oldu az ağrıyomuş gibi hiç tadım yok kahvaltı yapmadım canım istemiyo

10 buçuğa kadar yataktaydım zaten

Kalkınca nevresim değiştim attım makineye
Yatak odasını süpürdüm
Bazanın altını sildim mopla
Camını sildim
Ayrıntılı tozunu aldım
Banyonun paspasını silkeledim süpürdüm serdim

Çocuklara tost yapıyorum

Son düzenleme:
Tünaydınnnn
Negom ütüyü aldım başımın tacı yaptım
Yeni uyandım sayılır şimdiye kadar yaptıklarım;
- Yatağı düzelttim
- Yeni abajur almıştım onları sildim yerleştirdim:)
- Wc lavabo dezenfekte ettim
- Kuruyanları topladım hepsi ütü olacak katlanmadı
- Makineye çamaşır attım

İnşallah şimdi kahvaltı adı altında bişiler yiyeceğim yoksa bayılacağım açlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…