Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi geceler kızlar maaşallah her biriniz ayrı hamarat toprağım sabah bir hisimla camlara attın kendini tabi kolların ağrır bu arada sirke ve şampuan hiç duymamıştım parlatıcı piril Ayr ayrı denedim ama bilemedim anam babam usulü ben ona alışmışım kasaları yağ sökücü ile süngerle camları sade su ile siler atletle kurularim bu arada yine herkez evde olduğu için temizlik yapamıyorum günlük işler asgari seviyede maalesef korono olan çocuk salonda karantina giremiyorum diğer çocuklar odalarında ben bebekle ya balkon ya yatak odası ya mutfak zor oluyor malum yazliklar kalkacak camlar silinecek baza altları derken bir haftalık yoğun işler beni bekliyor bunlara gücüm varmı vallahi yok elim kolum kalkmıyor ve çok çabuk yoruluyorum çamaşır makinasının gözünü temizledim sürekli çocuğun kullandığı vc dezenfekte ediyorum günde 5 veya 6 kez elimde çamaşır suyu ve artık limon kolanyasi kokusu midemi bulandırıyor ne illet hastalikmis rabbim biran önce kurtarsın hepimizi

Amiin inşallah yok olsa keşke hiç olmamış gibi olsa.

Camlar için piril sirke şampuan sirke çok işe yarıyor pimapenlere cif olur leke varsa sararan yerler falan. Sade su en iyisi dalgalanma olmaz ama deterjanlı su daha çabuk kiri indiriyor.
Böyle ıslak kuru silince üstünden hemen silmezdim cam beziyle toz alır gibi geçiyorum normalde ama yağmur yağdı çamur gibi oluyo o zamanda benim ön cephe

Sağlıklar düzelsin de gerisi hallolur inşaallah, gözünde büyütme düşünüpte.
Durumu nasıl oğlunun?

Günaydın hanımlar

Bugün yapacaklarim;
Kusumun kafesini temizlemek
Toz almak
Evi supurtup viledalamak, hatta elimle silsem cok iyi olur özellikle mutfağı..
Camasir yikamak, katlamak
Ders calismak, spor yapmak
Kitapligimi bosaltip düzenlemek
Yirtik giysileri onarmak

Sabahtan yaptiklarim;
Evi toparlayip havalandirdim
Yatagi düzelttim
Balkondaki erzak kutumu düzenledim bi ara daha ayrintiya girip komple bosaltsam iyi olcak
Kahvalti hazirladim topladim
Kuruyan camasirlari topladim

Merhaba günaydın
Su sebili kullandığımız için şu an temizleyebileceğim bir pompa yok. Birkaç dikilmesi gereken şey var ama benim dikebileceğim düzeyde değil, terzilik işler. Bugün ütü yapmam lazım aslında. Günlerdir erteliyorım. İyice birikti.

Yatakları düzelttim
Kahvaltı ve beslenme hazırladım
Mutfağı topladım
Ufak tefek dağınıklığı topladım
Evi havalandırdım
Wc leri lavaboları temizledim, banyo çöplerini değiştirdim, banyonun yerini sildim, havlusunu değiştirdim. Wc terliklerine çamaşır suyu sıktım
Evi süpürdüm (yatak odası hariç)
Mutfağın halısını topladım yerini sildim
Çamaşır makinesini çalıştırdım

Kahvaltı zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…