Doğrudur ben de hiç rastlamadımBenim çok boceklenir dolaba koyuyorum soğukta kalsın diye geçen yıl çiğ köfte baharatı vardı zehir gibi o bile boceklenmis döktüm annem hayret etmişti acı biberdemi boceklenir diye
Çok güzel bi paylaşım, d vitamini pandemiyle gündeme daha çok geldi genelde hep atlıyoruz malesef. Peki kızlar siz k2 destekli mi kullanıyorsunuz? Bazı doktorlar gerekli diyo bazıları gereksiz.D vitamini ile ilgili şu paylaşımı bırakayım mutlaka okuyun hanımlar. Zırt pırt hasta olanlar.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Elbette teyzesihamdolsun bende iyiyim. bebisi kokla yerime de
hayvan aciyi seviyor demek yaDoğrudur ben de hiç rastlamadım
Bu kadar şey duruyoken git acıbiberin içine düşhiç agzının tadını bilmiyor kör olasıca
Kerate biliyor işini metobolizmayı çalıştırdığınıhayvan aciyi seviyor demek ya
simdiki böceklerde bakimliKerate biliyor işini metobolizmayı çalıştırdığınıbiz gibi gitip karbonhitrat tatlıyı tercih etmiyor
peki aynı yoruma 3 kere cevap vermem ne olucak ? bakar msnz kafamın dalgınlıgına yenı farkettimyarın balkon camı takılacak ,bbugün balkon kesin yıkncak isabet oldu.
yarın balkon camı takılacak isabet oldu bu görev. baharatlıklara gücüm kalıes 2 ÖDEV birden yapmayı düşynrm . herkese iyi haftalar olsun
çok heveslendin dimipeki aynı yoruma 3 kere cevap vermem ne olucak ? bakar msnz kafamın dalgınlıgına yenı farkettim
simdiki böceklerde bakimliay ben niye bu kadar güldüm tovbe est.
:))))) alemsin güldüm vallaçok heveslendin dimi
Kerate biliyor işini metobolizmayı çalıştırdığınıbiz gibi gitip karbonhitrat tatlıyı tercih etmiyor
Arada lazım yahic iyi bisey degil hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?