Ülen başlatma şimdi mutfağına git şöyle güzel bir kahvaltı sofrası hazırla bariKöye gitmedim aç susuz oturuyorum mutlu musun
Senin gelin naif çıkacak yavrum çünkü Rabbülalemin seni zAten kaynana ile imtihan etmişbirde gelinden çekmesin garip diyecek.
Köye gitmedim aç susuz oturuyorum mutlu musun
Ülen başlatma şimdi mutfağına git şöyle güzel bir kahvaltı sofrası hazırla bari
Tövbe est ilk kız arkadaşı ya ne gelini
Resmini gösterdi telde sürekli laylay modunda salak salak gülüyo halaya duruyo falanince mince bı kız üf desem uçar
Hiç sevmem edli budlu olsun deseydinTövbe est ilk kız arkadaşı ya ne gelini
Resmini gösterdi telde sürekli laylay modunda salak salak gülüyo halaya duruyo falanince mince bı kız üf desem uçar
Emann bu kadar durmuşum madem sabah yerim artıkDökmeden yi tok evin aç teyosu
Retrosuna da metrosuna da başlayacağım ya bu nedir arkadaş hiç mi götümüz rahat görmeyecek bizimRetro var imiş puhhh
Gezegenler benim içimde dönüyor sanki bezdum
Ya a ha ha yarıldım
Benimki de çok sevmişti de ne oldu boşver
Yürüdüm yürüdüm yürüdümOoo orman da ne yaptın
K2 li şart bence çünkü ben arada ampul de dahil kullandığım halde asla üst sınıra yaklaşmıyor bile. K2 li alıcam, bu verdiğim sayfada hangi marka iyi o da yazıyor.
Nerem farhlı yaFarhlı yaa çok farhlı bi insan
Jimnastik içe basmasına da fayda sağlar bence. Jimnastik ve robotik kodlama diyorum ben, bana kim sorduysabizim oğlan içe basarak yürüyor
balede bunu pozitif olarak gelişimini sagliyomus
robotik kodlama çok mantıklı geliyo
sanat tasarımı da istiyorum çocuk estetik yapiyo legolarıni tiktaklarini sanki yetenek var gibi birazcık
jimnastik de aşırı hareketli olduğu için iyi gelir gibi geliyo bana. ki en baştan beri jimnastik seçeriz nasılsa diye bekliyorum ben
needek
Amin aminnnn valla öbür türlü zor bizim paça da moka batıyor bir şekilde.ben onun hakkından geldim ces
ama sevgi aramızda siffir siffir siffir
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı
İnce gelin sevmez misin
Sen de varya beybiled gibisin şamdanikooo bana doğru gelirken bir anda teoya döndün
Bu da bir ihtimalSeverken kırmam inş çıt diye
Kardeş senin bu organla ne alıp veremediğin varRetrosuna da metrosuna da başlayacağım ya bu nedir arkadaş hiç mi götümüz rahat görmeyecek bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?