Hepsi senin olsun ne demekNegooooo en sütlü benim negooooooooooo
Tam da sütlü akide şeker kıtlarkenOyyy benn keki yer seni de kıtlarım negoooooo
At canım atBir tarif var onu yapıyorum atayım mısosuna ben kahvaltılık çikolata da koyuyorum sırrım
Tarif bu. Sosuna sütü iki bardak koyuyorum ben birde iki üç kaşık kahvaltılık çikolata.At canım at
Asla ıslak olmayan ıslak keklerimden bıktık
AyyyTarif bu. Sosuna sütü iki bardak koyuyorum ben birde iki üç kaşık kahvaltılık çikolata.
Yabancı maddelerSabahtan saat 5 e kadar yattım yuvarlandım. Yuvarlanırkenn yerdeki yabancı maddeleri gördüm. Kalktım süpürdüm sildim toz aldım. Mutfağı da yarım topladım dedim akşam yemeğinden sonra pırıl pırıl ederim
Çok şükür bu halimeKuvvetli bi ağrı kesici içtim kesti ağrımı sen nasılsın
Senin iki kız yok muydu kafam çok dolu bugünOğlanın odası kızın odasının Kendi odamı topladım Yatak odasının balkonu yıkadım
ebeveyn banyosunu çamaşır suyuna bastım
Geçmiş olsun jesŞimdi sana sızlanmak gibi olmasın ama gece uyuyamadım baş ağrısından doğru dürüstsabaha karşı uyudum da anca kendime gelebildim vallahi.
Mizaç meselesi işte, bende hep olumsuz yanları görürüm maalesef. Telkinle falan da olmuyor yav, onca kişisel gelişim okudum icraat sıfır
Ona yakın bir şey hep söylerimvardır bir hikmeti derdim
Bir kız bir erkek miydi? Üniversite kazandığını hatırlıyorum.
Pskolojik destek çok aldım yoksa var ya bu panik ataklıların içinde çoktan deli olmuştumMizaç meselesi işte, bende hep olumsuz yanları görürüm maalesef. Telkinle falan da olmuyor yav, onca kişisel gelişim okudum icraat sıfır
2 kız bir erkekBir kız bir erkek miydi? Üniversite kazandığını hatırlıyorum.
Bence ben çoktan oldumPskolojik destek çok aldım yoksa var ya bu panik ataklıların içinde çoktan deli olmuştum
Allah bağışlasın hatırladım tamam2 kız bir erkek
şükür helekide almışım yoksa anlmak çok zorduBence ben çoktan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?