Gel ye koca tencere yaptımAma Benim canım senin karnıyarıktan çekti begoooooo
Şike var lora özelden oy mu topladın söyle çabuk toto’nu keserim billahioyumu loraya koyuyorum
kaybedersemAktif Lora dan tahsil ederim çünkü
şaka bi yana güveniyorum sana poncikim göster kendini
totodan kesme yaa altta bisi yok göbekten al nolurŞike var lora özelden oy mu topladın söyle çabuk toto’nu keserim billahi
Bereli penguş oy ver adamı hasta etmeKızlar siz tencere çaydanlık nasıl parlatiyorsunuz ya geçen soracaktım unuttum.
NegoooooooooooSorun değil cesigaaa
Ordan almam ben göbek seviyorum böle yumoş yumoş gafamı gömüyorum içinetotodan kesme yaa altta bisi yok göbekten al nolur
Benim titretmemden iyidir dimi loradinlenmeye oturdum. durumum,hani benim camasir makinem titremisti bi ara yapismistim üzerine aynen o haldeyim yurürken
Krem temizleyici&poşet&süngerKızlar siz tencere çaydanlık nasıl parlatiyorsunuz ya geçen soracaktım unuttum.
Allah yarabbi cok sükürBenim titretmemden iyidir dimi lora
Az titiredim bende oturdum 5 dk kalkıyorum sende insan gibi yap lanAllah yarabbi cok süküriyi dinlendik az daha titriyem
LoraDikkat dikkat
Maratonun kazananı kim olur sizce
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
@Efser
Cif ve tel ama çizilebilecek cinsse cif +poşet veya süngerin sert tarafıKızlar siz tencere çaydanlık nasıl parlatiyorsunuz ya geçen soracaktım unuttum.
Ağzımı büzdüğüm gibi bide sulandı okurkenCınım kıcım tırşı yıpmım için kırnışın almış. Düşünceli kocanın hali başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?