Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızımın nevresimlerini ve bütün yastık kılıflarını değiştirdim
Yatakları topladım
Battaniye ve pikeyi çıkarıp makinaya attım çalıştırdım
Bitince astım
Sofra bezlerini çırptım makinaya attım
Bitince astım
Yine çamaşır makinesini doldurdum çalıştırdım
Bitince astım
(toplamda 3 sepet çamaşır topladım katladım yerleştirdim)
Süpürge yaptım
Salonu ve oyuncuları topladım
*
Ocağı sildim
Tezgahı temizledim
Bulaşık makinasını boşalttım
Gün içinde yenilerini yerleştirdim
*
Lavaboyu klozeti ve banyoyu yıkadım
Banyo dolabını sildim
Çamaşır makinesinin dışını, çamaşır sepetinin dışını ve deterjan kovasını sildim
*
Salonun 3 camını ve mutfak camını sildim
*
Salonun 2 duvarını sildim
*
Balkonu yıkadım
*
Yüklüğü boşalttım düzenledim
*
Erzak dolabını boşalttım düzenledim
Komple bütün odaları topladım
Sanırım bu kadar

Merhaba. Sonuçlar açıklanana kadar bugün yaptıklarımı yazayım. Gece çocuğa uyandığımda okurum mesajları. Heyecanlı heyecanlı uyuyacağım şimdi. Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinesini çalıştırdım,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Bulaşık makinesini boşalttım, kirlileri yerleştirdim,
Deterjanlığa ekleme yaptım,
Buzdolabını şöyle üstünden bir düzenledim,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Sıvı sabunluğa sabun koydum,
El havlularını değiştirdim.

Oturma odasının kırlentlerinin çok yıkanmaya ihtiyacı var ama bugün çamaşırlıkta yer kalmadı. Sığmayanları sandalye, koltuk arkasına serdim. Eskisi kadar çabuk kurumuyor artık çamaşırlar. Yarın öncelik sırasına göre yıkamaya devam edeceğim. İki gün makina çalışmadı yığıldı.

Selam kızlar maraton varmış yine başımı kasiyacak vaktim yoktu hiç bakamadim telefona
Tüm evi sildim supurdum
İki makina çamaşır ütü
Koltuk kılıfları yıkandı kurudu yetlerine takıldı
Sehbalar elden geçti
Akşam yemeği balık temizlendi pisti
Burda bı Suriyeli aile var evlerini su basmıştı ona gittim bakmaya evini toparladık biraz duvar yer derken kollarım tutmuyor artık
Kesinlikle temizlik anlayışları bize benzemiyor ne yazikki çocuklara acıdım Allah rızası için yardım ettim ama çok tembel insanlar yokluk rabbimdan pislik değil
Ortalığı toparlayacagim oyuncak çok dağılıyor toplatmak zor geliyor maalesef

Banyoya yedek havluları yerleştirdim
Son olarak mutfağı topladım yatıyorum

Kızlar hafta sonuna misafir davet edeceğim nasip olursa içli köfte sarma yapayım diyorum yanlarına ne olur ilk kez gelecek yeni evliler gelinin ailesi ve yeni evli çift toplamda 6 kişi önerilerinize ihtiyacım var içli köfteyi önceden yaparım dolaba atarım kolaylık olur çocukla aynı gün zor birde şehir dışından gelecekler öğle yemeği gibi akşama dönerler

Sarmayı da önceden sarıp dolapta veya dondurucuda bekletebilirsin canım yanına içinde bakliyat olmayan Çorba iyi gider sarmada bakliyat içlide bakliyat baymasın kabak,brokoli,domates çorbası gibi sebze çorbaları daha iyi olur sanki ortaya salata ve meze olarak havuç tarator , coleslaw salata, şakşuka Veya güveç mantar gibi bir şey

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…