Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Dün yıkanan havluları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Çöpleri ayarladım eşim attı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Su hazırlayıp detaylı bir şekilde toz aldım,
El havlularını değiştirdim,
Çamaşır makinasını ve bulunduğu dolabın tozunu aldım.
Sizin de banyonuz çok tozlanıyor mu? Günde iki defa toz alsam olacak o şekilde. Çamaşır makinası ve özellikle bulunduğu dolap, aynanın önü hiç temiz kalmıyor. Gündüz banyo tuvaleti kullanan sadece benim akşamdan akşama da eşim kullanıyor. Anlam veremedim hiç.

Merhaba beni de aranıza alirmisiniz eski kkciyim ama yeni hesap açtım önceden evim evim temiz evim topugnde yazisiyordum
Seneler geçti yeniden üye oldum
Çarşamba günü şehirdeki eve tasincaz orası mis gibi yepyeni oldu ama günlük işleri yazarsam tembellik etmeden düzene koyarım belki
Öncelikle kendi yasantimdan bahsedeyim
Evliyim çocuk yok 9 senelik evliyiz tedaviye başlıcz
Eşimin babanesi babası ve engelli kardeşiyle yaşıyoruz 5 senedir bu evim amerikan mutfak salon ve 3 adet yatak odası benm odam da küçük banyo mevcut kalablk ailenin derdide çok oluyor haliyle böyle bı yaşantım var yazları köye kaciyoruz burası da büyük bı ev 5 oda 1 büyük mutfak ve büyük balkon mevcut teras deyin oyle yani
Haftalık temlzk yapmaya özen gösteririm ama bazen kaytardigim oluyor :-*

ya evet benimki de öyle. yerleri degil de sabah kalktigimda ayna önunü dolabin yüzünu ve camasir makinesini ıslak mendille alıyorum cok titiz degilim mahvolur yoksa.

Aynen banyo dert ya hep toz hep bı temzleme ihtiyacı çıkıyor ozellkle bende ama yapabildiğim kadar artık ne yapayım
hosgeldin :) bura sayesinde baya ilerleme oldu bende daginikliktan rahatsiz oluyorum en azindan
Hoşbulduk canm umarim bende de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…