bakin şu saat olmuş dagilanlari toplamaya calisiyorum bos durmuyorum camasir katliyorum falan
bonusa göre lüzumsuzun biri
Eki Görüntüle 2943814 şu benmişim
Ben başladım zaten sen bebelerini uyutLore müsaitmisin gız 8.cüzü bölüşek okuyak iki dk
okuyalim kizi uyutayim digerleri uyudu. gece biter nerden nereyeLore müsaitmisin gız 8.cüzü bölüşek okuyak iki dk
Bonusa katılıyorumbonusa göre lüzumsuzun biri
okuyalim kizi uyutayim digerleri uyudu. gece biter nerden nereye
Yapamadim bı sorun nie siteye girmeyi unuttum bugün evdede değildoim sabahtan1 kasım ödevi
Cam silmek
Dip köşe toz almak
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
ya evet benimki de öyle. yerleri degil de sabah kalktigimda ayna önunü dolabin yüzünu ve camasir makinesini ıslak mendille alıyorum cok titiz degilim mahvolur yoksa.Merhaba.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Dün yıkanan havluları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Çöpleri ayarladım eşim attı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Su hazırlayıp detaylı bir şekilde toz aldım,
El havlularını değiştirdim,
Çamaşır makinasını ve bulunduğu dolabın tozunu aldım.
Sizin de banyonuz çok tozlanıyor mu? Günde iki defa toz alsam olacak o şekilde. Çamaşır makinası ve özellikle bulunduğu dolap, aynanın önü hiç temiz kalmıyor. Gündüz banyo tuvaleti kullanan sadece benim akşamdan akşama da eşim kullanıyor. Anlam veremedim hiç.
hosgeldin :) bura sayesinde baya ilerleme oldu bende daginikliktan rahatsiz oluyorum en azindanBazen harika düzen sağlıyorum bazen de kaytardigim oluyorama çok da dağınık kalamiyorum ne bliyim idare ediyoruz işte
Aynen banyo dert ya hep toz hep bı temzleme ihtiyacı çıkıyor ozellkle bende ama yapabildiğim kadar artık ne yapayımMerhaba.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Dün yıkanan havluları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Çöpleri ayarladım eşim attı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Su hazırlayıp detaylı bir şekilde toz aldım,
El havlularını değiştirdim,
Çamaşır makinasını ve bulunduğu dolabın tozunu aldım.
Sizin de banyonuz çok tozlanıyor mu? Günde iki defa toz alsam olacak o şekilde. Çamaşır makinası ve özellikle bulunduğu dolap, aynanın önü hiç temiz kalmıyor. Gündüz banyo tuvaleti kullanan sadece benim akşamdan akşama da eşim kullanıyor. Anlam veremedim hiç.
Hoşbulduk canm umarim bende de olurhosgeldin :) bura sayesinde baya ilerleme oldu bende daginikliktan rahatsiz oluyorum en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?