Amin negomzaten içime sinmez benim başkasının süpürdüğü ev ben duymalıyım çünkü o çıtır çıtır gelen zibillerin sesini
Neyi girip almaya çalışıyorum neyi düzenliyorsun. Listenin ilk mesajla ne ilgisi var firdevs hanımZor doğru ya gelişmiş bir bilgisayar olacaki düzgün olsun
Acaba ilk safada ilk mesaja nego girebilir düzenleden girip alsa olmaz mı diye düşündüm
Bu güzel geri dönüş için teşekkür ederimEvet kapılar temiz ben günlük işlerden devam ediyorum Nego. Ödevler güzel oluyor bazen akla gelmeyen kıyıda kalmış işleri hatırlatıyor, temiz yerse de mutluluk veriyor onun yerine başka iş yapmak da güzel oluyor
Nego cidden baxen bende salıyorumBu güzel geri dönüş için teşekkür ederim
Sana bir koylaklık buluyoruzNeyi girip almaya çalışıyorum neyi düzenliyorsun. Listenin ilk mesajla ne ilgisi var firdevs hanım
Sana bir koylaklık buluyoruz
Ama sanırım yine olmaz çüküme o mesajda da link çıkacak sen linki kopyalayacaksın
Takribi ne zamana tekamül ederBi gün bende ödeeev ödeeev ver negooo sabahtan ver negoooo diye sürüneceğim buralarda
Topiğin bile bir düzeni olmalı demiGözünü yiyim düzenle o mesajı
İtiraflar geliyorduuuuNego cidden baxen bende salıyorumama sen deyince sanki beni izliyomuşsun gibi itinayla yapıyorım
Takribi ne zamana tekamül eder
Bana zor değil ki canım telefondan kopyala yapıştırSana bir koylaklık buluyoruz
Ama sanırım yine olmaz çüküme o mesajda da link çıkacak sen linki kopyalayacaksın
Gunaydin ben bugün biraz daha iyiyim bir şeyler yapacağım inşallah16 kasım ödevi
Kapılar diyorum tozlanmış, boyanmış sanki
Not: Ödevlerde zaten yapmış olan, zaten her gün yapıyor olan ve zaten temiz olanlar kendilerine başka ödev bulabilir. Ödevler zorunlu değil isteğe bağlıdır
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
fesang
@Sifayildizi
@N u r
SakınnnnAllah bilirşurda ne zamandır yazıyorum bi kere ödev yok mu nego dememişim onu farkettim
Örnek alınsın lütfenGünaydın hayırlı sabahlar herkese
Yatakları toplayıp evi havalandırdım şimdi buzdolabına girişecegim kahvaltı öncesi.
Kapılar temiz o yüzden orayı pas geçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?