- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
Hayırlı olsun canım, sağlıkla büyür inşallahTebrik eden herkese çok teşekkür ederim kızlar..
Hamd olsun canım. Genel şeyler. Eşim çok cimri maalesefHoşbuldum teomnasılsın iyi misin? Kocişin neden üzdü bakayım seni
epey iş halletmişsin canımYatakları düzelttik çocuklarla
Dağınıklığı topladık
Küçüğe okuma yaptırdım
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Makineye çamaşır attım
Banyoyu sildim, lavabo vs temizledim, duş perdesini çıkardım makineye attım
Halıları fırçaladım, salon halıları hariç hepsini süpürüp topladım
Evi süpürdüm, yatak odasını, çocuk odasını, oturma odasını eşyaları çekip süpürdüm
Şimdi ödev yaptırıyorum
Toz alma, silme, wc kaldı birde yemek (dolapta yemek var ekleme yaparım)
Hallettim de canım eşya çok o yüzden iş yüküm fazla, çabuk toz oluyor. Çocuklar çok batırıyor. Koca koltukları çekiyorum belim koptu. Ne varsa altına doldurmuşlar çer çöpepey iş halletmişsin canım
Halıyı alayım17 kasım ödevi
Halı fırçalamak
Ayakkabılık dağılmış mı ne
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
S Sifayildizi
i p e k
evet yükseltiliyor canım. Ama biraz pahalıHallettim de canım eşya çok o yüzden iş yüküm fazla, çabuk toz oluyor. Çocuklar çok batırıyor. Koca koltukları çekiyorum belim koptu. Ne varsa altına doldurmuşlar çer çöp
Koltukların ayakları yükseltilir mi diye araştırma içindeyim bu ara
Ben kızın bazasınk yükselttim. Ayakları çıkıyorsa olur negom.Hallettim de canım eşya çok o yüzden iş yüküm fazla, çabuk toz oluyor. Çocuklar çok batırıyor. Koca koltukları çekiyorum belim koptu. Ne varsa altına doldurmuşlar çer çöp
Allah analı babalı büyütsün inşallahTebrik eden herkese çok teşekkür ederim kızlar..
Akşam eşimle ciddi kavga ettik geç uyudum o yüzden sabah uyanıp tekrar yattım niyetim az yatıp kalmaktı ama bu saatte kadar uyumuşum. Çocukları o yedirmiş şimdi de evde tamirci var. Dışarı da çıkmam lazım bakalım bugün ne kadar yapabileceğim17 kasım ödevi
Halı fırçalamak
Ayakkabılık dağılmış mı ne
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
S Sifayildizi
i p e k
Allah huzurlu ve analı babalı büyütsünGünaydın kızlar,ben dün doğum yaptım.Hastanedeyiz şu an şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Neyy negonun evini çöp mü basmış amanin a dostlar aboooHallettim de canım eşya çok o yüzden iş yüküm fazla, çabuk toz oluyor. Çocuklar çok batırıyor. Koca koltukları çekiyorum belim koptu. Ne varsa altına doldurmuşlar çer çöp
gel sarılalım, ben de eşime gıcığımAkşam eşimle ciddi kavga ettik geç uyudum o yüzden sabah uyanıp tekrar yattım niyetim az yatıp kalmaktı ama bu saatte kadar uyumuşum. Çocukları o yedirmiş şimdi de evde tamirci var. Dışarı da çıkmam lazım bakalım bugün ne kadar yapabileceğim
onun çöp dediği bizim evin en temiz halidirNeyy negonun evini çöp mü basmış amanin a dostlar abooo
Anlaşıp gıcık olma günümü seçtilergel sarılalım, ben de eşime gıcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?