- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ay yağ deme bi kere yağdanlık döküldü halıya berbattı kaç su sildim mutfak dolaplarını laminantları her şey A101 in lanet sürahi şeklindeki kavanoz yağdanlığı yüzünden olduAynen yağ döküldüğü bile daha kolay
Yalnız değilmişim neyse kiKağıt havluyu ıslatıp topluyorum çay yapraklarını, beze yapışınca gıcık oluyorum yoksa
Kasttımm asla bu değilAy yağ deme bi kere yağdanlık döküldü halıya berbattı kaç su sildim mutfak dolaplarını laminantları her şey A101 in lanet sürahi şeklindeki kavanoz yağdanlığı yüzünden oldu
Yalnız değilmişim neyse kibi ben gıcık oluyorum ona sanıyordum
Bir ona birde her yere yapışan maydanozaAy yağ deme bi kere yağdanlık döküldü halıya berbattı kaç su sildim mutfak dolaplarını laminantları her şey A101 in lanet sürahi şeklindeki kavanoz yağdanlığı yüzünden oldu
Yalnız değilmişim neyse kibi ben gıcık oluyorum ona sanıyordumEki Görüntüle 2957051
Şu tüylü bezelere yapışan çay gibisin deBir ona birde her yere yapışan maydanoza
Her lafa maydanoz olanlara birde
Bak iyi getirdin aklıma gıcık olduklarıma çay yaprağı gibi yapışma diyicem
O yağ halıya dökülünce sence onu sağ bırakmış mıyımdırKasttımm asla bu değil
Onu at gitsin bence
Evi toplamadığımız gibi Sonra kendimizi toplamamız gerekiyorValla alemsiniz ya yarıldım
Halının tersinden bile çıkmazO yağ halıya dökülünce sence onu sağ bırakmış mıyımdırilk iş onu çöpe attım
Aman keyfler yerinde olsin halledilirEvi toplamadığımız gibi Sonra kendimizi toplamamız gerekiyor
Aynen mübarek kıvrım kıvrım kıvrılıyor yerde peçeteye gelmiyor az zorluyorsun laminanta rengi çıkıyor bi deBir ona birde her yere yapışan maydanoza
Her lafa maydanoz olanlara birde
Bak iyi getirdin aklıma gıcık olduklarıma çay yaprağı gibi yapışma diyicem
Eşim yakaladığı zaman neye gülüyorsun diyorAman keyfler yerinde olsin halledilir
Senin küçük bebeğin var çok normal.U UcanSupurge geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Ne güzel bir şeyler yapmışsınız kızlar. Ben daha kahvaltı bile yapamadım.Yatak odasını, salonu ve çocuğun odasını toplayıp, makinaya çamaşır atabildim anca.
Eşim yakaladığı zaman neye gülüyorsun diyor
Yıkamaya gönderdim yine izi kalmıştı Allahtan eski halıydı ev alınca mutfakta eşimin bekarken kullandığı halı masa vardı değişmemiştik mutfağı değiştirince o halıdan öyle kurtuldumHalının tersinden bile çıkmazleke kalıyor
Bir şey okudum ona güldüm derim geneldeDerler kk desen kk ne der
Ben diyecektim çoktan katletmiştirsin diyenO yağ halıya dökülünce sence onu sağ bırakmış mıyımdırilk iş onu çöpe attım
Önece onu atman gerekirmişYıkamaya gönderdim yine izi kalmıştı Allahtan eski halıydı ev alınca mutfakta eşimin bekarken kullandığı halı masa vardı değişmemiştik mutfağı değiştirince o halıdan öyle kurtuldum
Benimki artık bişi demiyor alıştıBir şey okudum ona güldüm derim genelde
Benimki kk bilir hiç saklamam konuşuyoruz işte derimBenimki artık bişi demiyor alıştıvideo izledim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?