Cık cık cık dalga geçilir mi puhEmirin yolu fatmagülün suçu ve Jesin Hidayeti
Ne münasebet eksik yan, her konuda donanımlı bir topik EvelallahTopiğin eksik yanları tamamlanıyor
Az kaldı uçacağız
Geldi iki gözümün haşin çiçeğiZahmet olacak ama arada yaz istersen
Offf efso efsooooooŞöööyle 12 kişilik bir sofra kurardı anca yeterdi sana
Tam ermedim daha hidayete negoooooo yoksa dalga geçmezdimCık cık cık dalga geçilir mi puh
Benim eksikliğimi adam yerine koymuyorsun ya YAPMA !Ne münasebet eksik yan, her konuda donanımlı bir topik Evelallah
Aaa üstüme iyilik sağlık o manada dememiştimBenim eksikliğimi adam yerine koymuyorsun ya YAPMA !
Ben yazmaya yazmaya şakalarımı da unutmuş zalım NegooooAaa üstüme iyilik sağlık o manada dememiştim
Bilgisayarda ne işin var NegoooooooYavrumu aldım geldim, bilgisayar da işim vardı evin işini bitiremeden çıkmış oldum
Şimdi uğraş dur pöfff
Sende yaz artık, neşemiz eksildi bak o doğruBen yazmaya yazmaya şakalarımı da unutmuş zalım Negoooo
Negom yapma bende size neşe verecek hal mi varSende yaz artık, neşemiz eksildi bak o doğru
Aman benim ne işim olur büyüğün ödevler varsa onları atıyorum maile telefondan, pc den de maile girip indiriyorum benim telefonu almasın diyeBilgisayarda ne işin var Negooooooo
Nego insanın senin gibi anası olsun sırtı yere gelmez heeeAman benim ne işim olur büyüğün ödevler varsa onları atıyorum maile telefondan, pc den de maile girip indiriyorum benim telefonu almasın diye
Fidan bağışı yaptım öğretmenlerine onun için uğraştım birazda.
Takıl bize hayatını yaşaNegom yapma bende size neşe verecek hal mi varama düzeleceğiz inşallah geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?