Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende de bi heves var bebe uyumuyor yukardan yağ gibi bir şeyler damlamış camekana ( nasıl başardılar bilmiyorum ) ilk fırsatta sileceğim orayı muhtemelen hafta sonu eşime bırakıp çocuğu
Yağ ne geziyormuş orda ya
İçimden gelmiyor ama yapıyorum bende işte

Bir kadını nasıl seveceğinizi bilmiyorsanız; Önce ellerini sevin. Avuçlarınızın içine alıp ısıtın onları. Ellerine sağlık deyin. Parmak uçlarının saçlarınızın arasında dolaşmasına izin verin. . Gözlerini sevin sonra. Ondaki ışığı söndürmeyin. Gözlerine bakın, Gözlerine bakmayı unutmayın. . Sesini sevin. Kelimelerini, konuşmasını, size anlatılanları dinleyin. Susmasını beklemeyin. Susturmaya çalışmayın. Kahkahasında, bağırışlarında gizlenen yardım çığlıklarını dinleyin. . Saçlarını sevin. Bir kız çocuğunu okşar gibi okşayın saçlarını. Mihriban türküsündeki gibi saçlarına bağlayın, gönlünüzü... . Varlığını sevin. Yanınızda var oluşunu. Uyurken nefes sesiyle varoluşunu, yanınızda tüm kalbiyle var oluşunu, eş oluşunu, anne oluşunu, evinize hayatınıza çeki düzen verişini, kalbinizi ısıtışını, çabalayışını, ağlayışını, gülüşünü, dik duruşunu...
Bir kadını önce sevin. Hırpalamadan, yormadan, kırmadan, incitmeden sevin.
Nasıl seveceğinizi bilmiyorsanız öğrenin!
Şeyma Ekici

Vay vay iyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…