Pazartesi persembe oruc tutmyi ben de istiyorum da bi baslayamadim borçlarım var.Yeni haftaya yeni hedeflerle başlıyorum kızlar inşallah gerçekleştirebilirim
*bundan sonra her pazartesi perşembe oruç tutacağım inşallah. Oruç tutmadığım günlerde de aralıklı oruç yapacağım.
*oğlanın gündüz emzirmelerini kaldırıp yavaş yavaş memeden keseceğim.
*her gün 5 sayfa da olsa kitap okuyacağım
Bunu ilk defa duydum cok ilgincmisYağsız tuzsuz kavurup bi bezin üstüne koyuyorum ben ılıkken karnına sarıyorum 2 saat kadar bekletiyorum. Annem bizi bununla büyüttü hâlâ daha üşütsem yaparım kendime de bulantıyı hemen alıyor
2 ölcü yapiyorum canım. Gerci normal yapsam da kaliyo bizim. Biz 2 kisiyiz ondan olabilir bence. Yoksa esim de goturuyo 5 tane falan. Cocuklar da olsa onlar da bi 5er goturse tepsi biter zatenBu stok işini nasil yapiyosunuz ya pişince stoğa kalmiyo ki
İçkim sikaram yok sal beni bi cezvelik işim var
Ben de cook severimYaaa en sevdigim kokusuucocuklar uyuyunca yapiyorum onlar yemesin diye
+++İyi akşamlar kızlar
Bugün yaptiklarim;
☘Kahvalti hazirladim topladim
☘Bulasik makinesini yerlestirdim
☘Mutfagi 452873 kere topladim
☘Yemek yaptim
☘Kuruyan camasirlari topladim
☘Camasirlarin bi kismini katladim 2.sepet yanimda duruyo
☘Giysi dolabi karismis şöyle bi düzenledim
☘Ders çalıştım
☘Evi supurttum
☘Caydanligi parlattim, limontuzuyla kaynattim
☘Aksam yemeginden sonra iki tencereyi elimde ykadim gerisini bulasik makinesine attim
Yarın yapacaklarımı yazayım;
Ayrintili toz almak
Evi supurtup silmek
Lavabolari temizlemek
Ders calismak
Spor yapmak
Yemek yapmak
Pırasayi dograyip yikayip buzluga atmak
Daha yapilcak coook sey var da yarin agirligi derse vereyim diyorum.
Pazartesi persembe oruc tutmyi ben de istiyorum da bi baslayamadim borçlarım var.
Bunu ilk defa duydum cok ilgincmis
2 ölcü yapiyorum canım. Gerci normal yapsam da kaliyo bizim. Biz 2 kisiyiz ondan olabilir bence. Yoksa esim de goturuyo 5 tane falan. Cocuklar da olsa onlar da bi 5er goturse tepsi biter zaten
Ben de cook severim
Acliktan karnim gorul gorul gorulduyor su an tam zamaninda aklima soktunuzneyse ki evde yok zaten su an yataktayim kalkacak halim yok
Azcik kitabimi okuyup uyuyum ben en iyisi seytana uymadanhadi iyi geceler herkese. Yarin güzel enerjik bi hafta basi olsun inşallah
Eşim geldi bardak çektirdim. Bir tık daha iyi oldum sabaha bir şey kalmaz inşallah. Sen nasılsınM Musluk Suyu nasıl oldun?
Eşim geldi bardak çektirdim. Bir tık daha iyi oldum sabaha bir şey kalmaz inşallah. Sen nasılsın
Senden mutlusu yok deseneTokum hamdolsun
Mutlu olduğumu da nerden çıkardınSenden mutlusu yok desene
Tok olunca en mutlu ben oluyorum da belki sende öylesimdir didimMutlu olduğumu da nerden çıkardın
Nasıl yiyonuz onu ya solucana benzetiyorum ben@Aktif Lora bi dene nudılım var paylaşak mı?
Tok olunca en mutlu ben oluyorum da belki sende öylesimdir didim
Ben de akşam iyi yedim diye fazladan spor yapıyorumTok olunca en mutlu ben oluyorum da belki sende öylesimdir didim
BilmemNiye düz anlatsana biraz
O yüzden sen zayıf ben edli budluyumBen de akşam iyi yedim diye fazladan spor yapıyorum
Ben de akşam iyi yedim diye fazladan spor yapıyorum
Bir fakir mi doyurdunuz acepSeni hakedecek naptık biz teyo
Ben de zayıf değilim, normalim kızBilmemmutlu oluyorum işte
O yüzden sen zayıf ben edli budluyum
Bir fakir mi doyurdunuz acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?