- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Vazgeçmedin yaniOhh sandalyeye yaslandım tikiyorum
Bismillah daha tığ bile bilmiyorum ne ara tornavidaya geçti milletTornavidaları kap gel öğreteyimEki Görüntüle 2970156
Şimdiye kadar mc dırıt dırıt reisi dinlememiştim deme sakınAman Allahımmm ben ne izledim
canlı bomba gibisin kendini de milleti de yakacan beri gel bacım boş ver bdv yiBir iki laf sokarım
Bir kaç filozof laf ederim
İkide edebiyatı parcalar bölersem sinirim gecer
Pürüpak etmek gibi bir şey zaarganne gırııığ kimin eddim
Zaman harcamak gibimsiküsüklendi
Kaçayım herhalfıydıram
Şimdi iki bebeyle yollara düşüp dükan dükan tığ aramayasın diyeBismillah daha tığ bile bilmiyorum ne ara tornavidaya geçti millet
İşe yaramaz deyosun ben geçileri nedecem kurbanada çok var elimde patladıcanlı bomba gibisin kendini de milleti de yakacan beri gel bacım boş ver bdv yi
Pürüpak etmek gibi bir şey zaar
Zaman harcamak gibimsi
Kaçayım herhal
D u t tahminlerim doğru mu ?
Ganne gırığı cıncık gibicanlı bomba gibisin kendini de milleti de yakacan beri gel bacım boş ver bdv yi
Pürüpak etmek gibi bir şey zaar
Zaman harcamak gibimsi
Kaçayım herhal
D u t tahminlerim doğru mu ?
Ne tikiyon
Ellerine sağlıkDizi delinen tayt en çok ufak olanlar tamir edildi daha büyük yırtılanlar kısa tayt oldu
Kız delinmedik sökülmedik bişey kalmıyo kudurmaktan napayımEllerine sağlık
Bizimkiler de öyleKız delinmedik sökülmedik bişey kalmıyo kudurmaktan napayım
İki kız dimi sende araları ne kadar?Bizimkiler de öyleilla taytların dizleri delik
DinlememiştimŞimdiye kadar mc dırıt dırıt reisi dinlememiştim deme sakın
Şu elle örülen ilmekleri kendinden olan alize pufy miydi ip onla kızıma battaniye örmüştüm hoşuma gitmişti örgü işi ama o basit örgüyü becermek bile kafamı karıştırmıştıU UcanSupurge örgü öğren kuzum ya o kadar güzel rahatlatıcı bişey ki hele tığla örmek en sevdiğim.
Evet canım aralarında 2,5 yaş varİki kız dimi sende araları ne kadar?
Biri 4 yaşında biri 1,5İki kız dimi sende araları ne kadar?
Bir dut gördüm sankiBiri 4 yaşında biri 1,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?