Sularınız çok sert demekÇok sever hamamı
Evet gitmiştim oraya gıdıklıyor gibi oluyor balıklarSularınız çok sert demek
Balıklı termal var sizde hatta küçükkken oğlanı getireçektim bu egzama için çoçuk korkar tranva olur dedim
Yaraları acıtıyor dediler ondan gitmedimEvet gitmiştim oraya gıdıklıyor gibi oluyor balıklar
AMAcın bizi mi çukura çekmekti hayin kadınevet artık beni kınayan herkes sulu askimli bebeğimli konuştuğuna göre ben de normal halime dönebilirim
Yok acıtmıyor gıdıklanıyorsunYaraları acıtıyor dediler ondan gitmedim
Iyyyyyy vıcık vıcık sevmeler şarkılar armağanlar bu ne be
Sağol. Bir daha kuru temizleme ile işim olmaz bu saatten sonra.Mesajına sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Çocuğuna geçmiş olsun. Evin içinde eline sağlık
Ben kabanlarını ayda bir yıkıyorum. Peteğin üstünde kuruyor hemen
Efo ben çingen hamamına götürüldüm heral ne bilem laNerden gördün kız bizde hep eğlence vardı anam kafamıza hamam tasıyla kafaya vurur gel şuraya yıkayacağım diye göbek taşının etrafında tur atardık
Hamam çıkışı özel kurnalar vardı orda son duşunu alırlardı çıkarlardı şimdi duşlar var havuzlu olanlarda var tabi o daha gözel oluyordu bak aklıma düşürdünüz pandemide unuttuk istanbula gelinceBonus hürrem sultan hamamına gidek
Kuru temizlemeye mi veriyordunSağol. Bir daha kuru temizleme ile işim olmaz bu saatten sonra.
Kıskanma jesimsuIyyyyyy vıcık vıcık sevmeler şarkılar armağanlar bu ne be
Nazar da oldu Nego bunalıma girdim Ya
AMAcın bizi mi çukura çekmekti hayin kadın
Biri beni bıçaklasınKıskanma jesimsu
Iyyyyyy vıcık vıcık sevmeler şarkılar armağanlar bu ne be
Niye kıskanayım totosunu kestiğim aslında ikinizde çılgınlar gibi beni seviyorsunuz birbirinize ima ederek bana mesaj yolluyorsunuzhiç kıskanmadın demi
Gördüğüm tek şey kırmızı peştamallerdiEfo ben çingen hamamına götürüldüm heral ne bilem la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?