Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çok bogazına düşkün biri değilimAy ne güzel ya ben cırılana kadar yemedikçe açmışım gibi hissediyorum![]()
Bileydim uyumazdımTeo keşke yanımda olsan![]()
Kaç gün oldu?Evet başağrısı, ateş, vucut ağrısı, kusma, iştahsızlık var. Heryerim ağrıyor ya. Dayak yemiş gibiyim.
Uyanık kalan tek gözüyle benim durumudaki imla hatalarına dalmışBileydim uyumazdım![]()
Valla ben kiloların yalancısıyımEfser alışabildin mi diyete beni de alıştırsana hayrına yoksa C Capanin Gururu Teyom ın totemi tutacak beden gördüğü kiloyu unutmaz diyi
He he, ne dikkatli hatunUyanık kalan tek gözüyle benim durumudaki imla hatalarına dalmış![]()
GunaydinGünaydın, sağlıklı, huzurlu güzel haberler alacağımız bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2978122
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
@A R Y A
Giysi dolabini aldim29 aralık ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
Giysi dolabı düzenlemek.
Kullanılmış kağıt vs geri dönüşüme ayırmak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
D u t
@Onyilsonra_
fesang
@Sifayildizi
@N u r
K Kitapkontesi
@Mikan
@A R Y A
Bugüne randevu aldım. Az sonra gideceğim.Ah yaa dr gitmişmiydin
Valla ben bişey yiyemiyorum. Zayıflarım artık iyice..Aslında çok bogazına düşkün biri değilim
Beni bozan diyet pskolojisi belli bir seviyeye geldimi sanki yarın kıtlık olcak yemelisin dürtüsü oluşuyor![]()
Hasta hasta düşünme kız kiloyuValla ben bişey yiyemiyorum. Zayıflarım artık iyice..
Ben direncini küvvetli tut.Zorlada olsada ye pekmez,bal gibi şeyler varsa al ağzına şifa niyetineValla ben bişey yiyemiyorum. Zayıflarım artık iyice..
Kuyudan su çekip elde bulaşık yıkayanları düşünEvrene seslensem bulaşık makinesini boşaltan bir makine daha üretse olmamı![]()