Gözlüklü resmin vardı ya maviliBayaaan Rotunmayırrrrr
Zekamla gündeme gelmek istemiyorum ama zorla söylemiyorsunuz ilahiii
Ulan o kadar çirkin miyim orda puhhhGözlüklü resmin vardı ya mavilitam o yaaa
Nego yine hekimlik halledemedi hastanede gittik yaptırdık attigim mesaja cevap da gelmedi engellediler beniAşıdan olmuştur ateşi. Hadi gözün aydın oldu aşısını
Bonbon ne kızıyon yav biliyon sandıydımNiye aşı demiyon da önce ateş diyon
NegoooooooooooooooHerkesi nego sandı ne bilsin aşıyı hemen bileceksiniz sandı
Gel başını yasla göğsüme sevem seni
Bakiyoruz canim ev. İlcede almistik kiraya vermistik olmadi onu satip ustune koyup alcaz direkt burdan. Cunku kiralar 3000 4000 5000 e kadar yolu var. Hayir haketse gam yemicem yikik dokük. O parayi verene kadar ev borcu öderiz dedik ama bakalim.Civcivim ya çok üzüldüm gerçekten sinir bozucu yıpratıcı bir durum. Ev araştır yinede belli olmaz uygun bir yer bulursunuz belki
Göğüs de kalmadı sünger gibiGel başını yasla göğsüme sevem seni
Hangisi negooooooUlan o kadar çirkin miyim orda puhhh
Sen atak haftasındasin şuanAl benden de o kadar.Sen tecrübelisin süpürge bizim kız 3 gündür hiç uyuyamıyo gündüzleri emerken de ağlamaya başladı bu gaz sancısı mıdır? Emin olamıyorum alerjiden sonra herşeyden nem kapar oldum.
Öyle mi dersin canım.Sen atak haftasındasin şuan
Aynen öyle büyüyor çünkü kuzular ondan böyle davranışları normalÖyle mi dersin canım.Çekmeye razıyım atağını bi yeri ağrımasında.Ayakları da karına çekiyor.Tam dalıyor indirince uyanıyor bi tuhaflaştık iyice.8.haftada zaten atak haftasıymış diye de okudum bu haftada gaz sancısı daha çok olurmuş.
Salı-cuma bakımı için bu akşam yapmak istediğiniz bir şey var mı?
Nego
kk birinci noteri
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
JES
Efser
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@Teyocan
Teneffus Zili
@kaybolmak
@Selizay
Daha güzelleşecektik nere gittin neyse ben yine de bi banyo edem bari bir sıcak çay da içsem ağayım bugünBiri ağda yapıyo biri banyo böyle güzelleşemeyiz ha ben size diyim
Jes söylemiş canım atak kesinlikle ataklarda yeni bir uyku düzenine geçiyorlar biraz daha fazla uyanık kalmaya başlıyorlar sen uyutmaya çalıştıkça o direniyordur muhtemelen uyku = meme şeklinde ise Memeyi de reddedebiliyorlarmış o yüzden memede ağlıyor belki deAl benden de o kadar.Sen tecrübelisin süpürge bizim kız 3 gündür hiç uyuyamıyo gündüzleri emerken de ağlamaya başladı bu gaz sancısı mıdır? Emin olamıyorum alerjiden sonra herşeyden nem kapar oldum.
Ben de öyle düşündümSen atak haftasındasin şuan
Abartmanda güzellik uzmanı var helekide maskeleyimDaha güzelleşecektik nere gittin neyse ben yine de bi banyo edem bari bir sıcak çay da içsem ağayım bugün
Jes söylemiş canım atak kesinlikle ataklarda yeni bir uyku düzenine geçiyorlar biraz daha fazla uyanık kalmaya başlıyorlar sen uyutmaya çalıştıkça o direniyordur muhtemelen uyku = meme şeklinde ise Memeyi de reddedebiliyorlarmış o yüzden memede ağlıyor belki de
Ben de öyle düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?