Düzenli Evimiz & Hayatımız

Civcivim ya çok üzüldüm gerçekten sinir bozucu yıpratıcı bir durum. Ev araştır yinede belli olmaz uygun bir yer bulursunuz belki
Bakiyoruz canim ev. İlcede almistik kiraya vermistik olmadi onu satip ustune koyup alcaz direkt burdan. Cunku kiralar 3000 4000 5000 e kadar yolu var. Hayir haketse gam yemicem yikik dokük. O parayi verene kadar ev borcu öderiz dedik ama bakalim.
Hakkimizda hayirlisi olsun dua edin

Bugünlerde de aksi gibi nasil yagmur yagiyo töbe yarabbim bi ara dolu yagdi.
Insallah çözülür ne diyim saldim artik. Haliyi falan kaldirdim hep.

Sen atak haftasındasin şuan
Öyle mi dersin canım.Çekmeye razıyım atağını bi yeri ağrımasında.Ayakları da karına çekiyor.Tam dalıyor indirince uyanıyor bi tuhaflaştık iyice.8.haftada zaten atak haftasıymış diye de okudum bu haftada gaz sancısı daha çok olurmuş.

Aynen öyle büyüyor çünkü kuzular ondan böyle davranışları normal 1 haftayı geçerse bi danışırsin doktora yine de için rahat eded

Biri ağda yapıyo biri banyo böyle güzelleşemeyiz ha ben size diyim
Daha güzelleşecektik nere gittin neyse ben yine de bi banyo edem bari bir sıcak çay da içsem ağayım bugün
Jes söylemiş canım atak kesinlikle ataklarda yeni bir uyku düzenine geçiyorlar biraz daha fazla uyanık kalmaya başlıyorlar sen uyutmaya çalıştıkça o direniyordur muhtemelen uyku = meme şeklinde ise Memeyi de reddedebiliyorlarmış o yüzden memede ağlıyor belki de
Sen atak haftasındasin şuan
Ben de öyle düşündüm

Abartmanda güzellik uzmanı var helekide maskeleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…