Bende saydırdım ama mal demedim ondan yırttımSen nerdeydin
Ben bonusu okudumBende saydırdım ama mal demedim ondan yırttım
Evet öyle canımAyın ilk cezası 1 gün diye biliyorum
Yalnış biliyorsam düzeltin kızlar
İyi sevindim çabuk toparlayacak o zaman.☺İlaçlar iyi geldi sabah serümda aldı gündüz paca söyledim içtti uyudu terlemiş.şimdi daha iyi
Ben bdv 'ye bi bakınıpta geleyimBende saydırdım ama mal demedim ondan yırttım
Senin okuduğun başka,ban yediği silindiBen bonusu okudum
Bdv de değil durumda silindiBen bdv 'ye bi bakınıpta geleyim
Onu bende görmedimSenin okuduğun başka,ban yediği silindi
İnşallah kuzumİyi sevindim çabuk toparlayacak o zaman.☺
Sen görüyorsun ben niye görmüyorum gözlüğümde var halbukiGördüm
Zarrr o kadar kör değilim
Uyku aralıklarını genişlet canım bi 15-30 dakika daha geç yatır bakalım işe yarıyor muCevap için teşekkür ederim.Valla canım galiba öyle.Ne tuhaf bu bıdıklar hergün yeni birşey öğreniyoruz.Emip uyuyor tekrar uyanıyor sallıyoruz kabul etmiyor tamamen huzursuzlanınca tekrar meme istiyor.Gazda artıyordur tabi çok emince sütte dolmuyor.Annem süt mü yok dedi bugün hatta aç bu çocuk deyince ablamda kardeşim de sanmıyorum aç değildir vesvese yapma dedi.Uykusuzluktan gözleri de kızarıyor hatta.Hani alerji desem o zaman bile bu kadar aşırı bi uykusuzluk görmemiştim.
Belki bende vardır
Allah kolaylık versin. Zor.Selam kızlar bugün çok şükür iyyim hasta olan herkese geçmiş olsun .
Evdeki ihtiyar. Moral bozdu bugün yarın Umuttepe ye gidiyorum emekbeye ulaştım telefonunu buldum
Ameliyat günü yanimda yatan hastadan doktorun Çebi varmış aldım randevuyu bakalmn ne dicek
Moral bozuk ağlamak istiyorum ama eşim de benden çok üzülür biliyorum o yüzden belli etmiyorum ama insan insanın canını en can alıcı yerden nneden yakar anlamıyorum anne baba duamda yeter bana. En önemlisi o zaten
Takmicam diyorum ama içim içimi yiyor her seferinde aaynisini yapıyor
Halbiki bugün baya işini yaptım 2 saat mutfakta uğraştım
Sonra 1 saat uzandım gelir gelmez başladı
Kafam çorba içim kırık tuz buzdu zaten ama her seferinde kozleniyor kime dertlencem bilemiyorum ailem hariç herkes biliyor nasıl biri olduğunu zaten ama baya baya bunaldım annem ablamın yanında haftaya 2/3 gün kacicam hastane pazar market tek çıkış sebeplerim bunlar evden bı de k.peder baya hastaydı iyileşene kadar cnm çıktı psikolojim bozuldu
Ayy derin hikaye sadece dualarınizda bana da yer verin ne olur
Bugün bakım günü diye akşamı beklemedim.Salı-cuma bakımı için bu akşam yapmak istediğiniz bir şey var mı?
Nego
@kk birinci noteri
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
JES
Efser
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
Teneffus Zili
mimesis
Selizay
Sağol canım aynen öyleAllah kolaylık versin. Zor.
Genişletiyoruz canım yok yine yaramıyor bi huysuzluk var belki geçicidir.Büyümek bizim kıza yaramıyor demek ki.Sen görüyorsun ben niye görmüyorum gözlüğümde var halbuki
Uyku aralıklarını genişlet canım bi 15-30 dakika daha geç yatır bakalım işe yarıyor mu
Bademciği şişmiş kuzum çok sağolEfser oglun hasta galiba tam okuyamadım sayfalar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?