- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Eferin çekirgeKıyafetleri halletmek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eferin çekirgeKıyafetleri halletmek![]()
Lastik yapıyosun senRenge bak ya kızım görse bayılır
Ellerine sağlık bonusum ne güzel oluyor. Ben modellerden anlamıyorum ablam başladı bana3 numara şişlerle 2 ters 2 düz yapıyorum.
Sağol canım iyiyim. Haa limonsuza demişİyiyim limonsuzum sen nasılsın![]()
Yok yaSohrabı mı diyorsunçok üzüldüm ona
Okudum şimdi inanmadım konuyaYok yabiri evde düşük yapmak istiyorum diye yazdı
Ben de görmemişim canım kusura bakma "Doğum günün kutlu olsunnn"...Sağlıklı huzurlu bebişli bir yaş olsun senin için.aminÇok teşekkür ederim canım benimben de yazmadın diye azıcık beklemiştim
![]()
Sağol canım benimBen de görmemişim canım kusura bakma "Doğum günün kutlu olsunnn"...Sağlıklı huzurlu bebişli bir yaş olsun senin için.amin![]()
Bebişimmm naassınSağol canım iyiyim. Haa limonsuza demiş
Çok üzüldüm ya, kıyamam ben ona. İki defadır Rabbim kucağını boş bırakıyorOkudum şimdi inanmadım konuya
Maalesef erken doğumla ikiz bebekleri melek olduNe olmuş Sohraba![]()
O konuda bazı terslikler var ya, hikaye gerçek olmayabilir.Okudum şimdi inanmadım konuya
Simdi mi oldu ?Maalesef erken doğumla ikiz bebekleri melek oldu![]()
Cumartesi gecesi gece 2 gibi. Dün sabah haberimiz oldu...Simdi mi oldu ?
Baktım canım çok çok üzgünüm elim ayağım buz kestiMaalesef erken doğumla ikiz bebekleri melek oldu![]()
Ah canım sorma, o kadar üzüldüm ki... Dünden beri hiç keyfim yokBaktım canım çok çok üzgünüm elim ayağım buz kestidualarım onunla keşke şuan yanında olabilseydim.
![]()
Aynen ya onu düşünmekten kahvaltı edesim de gelmedi.Canım arkadaşım imtihan dünyası off çok kederlendim be.Ah canım sorma, o kadar üzüldüm ki... Dünden beri hiç keyfim yok