Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kuşlar üşütür mü canım?Emin misin sonuçta dışarıda da yaşamaya elverişli şekilde yaratılmışlar.
Bende öyle düşünüyordum ama bu kuşlar doğumdan itibaren sıcak yuvalarda kaldığı için sıcağa alışmışlar sanırım. Soğuk görünce üşütüyorlarmış.

Tüy döktükleri zamada burunlarına kaçıp hapşırıyor benimkiler belki öyle bir dönemdeyse ondan olmuştur :110:
Kafesin içinde hareketliler mi 👀
Ben daha yeni aldım kuşu, 3-4 gün oldu. Aldığım yerin sahibi, kuş buradan ayrıldığı için bir süre boynunu büker, sakin olur oyüzden endişe etme. Ev ortamına alışınca hareketlenecek demişti.
Hareket ediyor tabi ama öyle fırfır dolanmıyor kafesin içinde

Ben daha yeni aldım kuşu, 3-4 gün oldu. Aldığım yerin sahibi, kuş buradan ayrıldığı için bir süre boynunu büker, sakin olur oyüzden endişe etme. Ev ortamına alışınca hareketlenecek demişti.
Hareket ediyor tabi ama öyle fırfır dolanmıyor kafesin içinde
Daha bebiş o 🐣bak gör 2 ay sonra susun diye uğraşırsın 😂bence herşey yeni ortamdan dolayı alışana kadar olur bir kaç güne bir şey kalmaz minoşun 🐣
Benimkiler sabah beni gördükleri an kafesin teline yapışıp şarkılarını bekliyolar 😂

3CE5036B-F3D9-43A6-B097-F75E4A42DBC0.jpeg

:KK200:

Daha bebiş o 🐣bak gör 2 ay sonra susun diye uğraşırsın 😂bence herşey yeni ortamdan dolayı alışana kadar olur bir kaç güne bir şey kalmaz minoşun 🐣
Benimkiler sabah beni gördükleri an kafesin teline yapışıp şarkılarını bekliyolar 😂
Yaaaa 😍😍 3 günde okadar bağlandım ki, çok iyi geliyor ruhuma

Back
X