- 13 Ağustos 2020
- 15.566
- 88.247
- 598
- 32
Benim hıyarlar geldi aklıma 1 di 3 oldu11 yaşında canım. Ev işini çok seviyor babasına çekmemiş
Yazma yazmaKimin evi şimdi toplu kiminki dağınık yazarım bak
Anneden görmüş alışmış demek ki canımAnnesi de öyle ya benim kız kreşe giderken hasta oluyordu sürekli kuşburnu marmelatı göndermişti C vitamini diye
Ben yatakta kaymadan kadın gibi hissedemiyorum.Pamuklu candır gerisi heyecan
Oyy yaa papatya iç iyi geliyoBen mıayyen günümdeyim belden aşağı felç gibi bişeyim
kereste yapam mı nickimiKek yapan kereste
Ülkemin erkeğinin yarısı öyle zatenİnşAllah negomama var ya ben başarırsam, bizim oranın erkeklerini düşünürsek, devrim gibi bişey olur
Sony
Sen kıyamazsın çocuklara bilirim,vuracan kırbacı bacımsuBenim hıyarlar geldi aklıma 1 di 3 oldu
Yazma yazma
En iyisi cıbıl yatmak ben sevmem ele gaymayı neyinBen yatakta kaymadan kadın gibi hissedemiyorum.
Eşine sinirlendin böyle rusyaya doğru dönüceksin pamuk tutuyor işte seni bağlıyor. Ama saten öyle mi ?
Yatakta kayarak uzaklaştığımı hayal ettimBen yatakta kaymadan kadın gibi hissedemiyorum.
Eşine sinirlendin böyle rusyaya doğru dönüceksin pamuk tutuyor işte seni bağlıyor. Ama saten öyle mi ?
Yok yav her şartta dönerim birde tepiklerimBen yatakta kaymadan kadın gibi hissedemiyorum.
İş yapmayıp sohbete gelenleri çıkarma tamam mı örneğin baş harfi T20 ocak ödevi
Giysi dolabı düzenlemek
Ivır zıvır koyduğumuz çekmeceleri düzenlemek
Aktif olmayanları listeden çıkarıyorum.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
fesang
@N u r
@Ysf42
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Ta 2013te alıp tek mesaj yazmış bana vermez mi bu nicki Kazen Abeykereste yapam mı nickimi
Yatakları toplamadan çıkmak kabusumUzun zamandan sonra ilk defa yatakları toplayamadan çıktım evden. Sanki ne kadar börtü böcek varsa yataklara doluşmuş gibi tedirginim ahaha
Aslında satenleri heriflere giydirmek gerekYatakta kayarak uzaklaştığımı hayal ettim
En iyisi cıbıl yatmak ben sevmem ele gaymayı neyinzaten pamıklı donlar da direk hamile kalma sebebi . Yaşasın cıbıllık
En iyisi cıbıl yatmak ben sevmem ele gaymayı neyinzaten pamıklı donlar da direk hamile kalma sebebi . Yaşasın cıbıllık
Ucankerestekereste yapam mı nickimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?