Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar puzzle sipariş edeceğim 1000 parçalı ailecek yaparız diye düşündüm güzel bi etkinlik olur. Daha önce sipariş edeniniz oldu mu? Yaptıktan sonra çerçeveletiriz artık
Yapmadım ama yapmaya çalışırken kafayı yemek üzere olanı gördüm

Ben de imalı konuştum ama tık yok.Benim için önemli olan 15 mart diyo evlilik yıl dönümümüz Ben de whatsaptan bi şarkı attım göndermede yaptım ama gerisi gelmedi
Benimki de böyle günlerin kapitalizmin oyunu olduğunu söylüyor ben özel günlerden, sürprizlerden anlamıyorum demiyor da

ben de sevmiyorum ama bir çiçeğe de yok demem bu sene de ben yemeğe çıkardım eşimi. Hediye de almadık birbirimize
Ahh evet ben de çiçek çok severim Güzel düşünmüşsün acaba bende mi yemeğe çıkarsam. Fena fikir değilmiş.Senden kopya çekmiş olacağım.

Ahh evet ben de çiçek çok severim Güzel düşünmüşsün acaba bende mi yemeğe çıkarsam. Fena fikir değilmiş.Senden kopya çekmiş olacağım.
Bence çıkar. Yemeğimiz çok güzel geçti. Nikahtan, yeni zamanlardaki kavgalarımızdan bahsettik güldük. Küçük şeylerle de mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…