Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yapılanlar:
- On yüz milyon kez hapşırıldı
- Burunu palyaço burnuna çevirmek suretiyle bütün gün silindi

Hayırlı akşamlar kızlarcım var mı sıcak bi bardak çayı olan:))

Sen yazarken nickinden de dolayı direkt aklıma Safiye geliyor. Öyle kimsenin temizliğini beğenmeyen ağzını büken gibi.. Maşallah çok iş yapıyorsun.☺

Bugün yapılanlar:

Var canım buyur içiyorum ben de. Geçmiş olsun bu arada.Bizjm oğlanın peşinden peçetelerini topluyorum bende. Habire silip yanına atıyo

Var canım buyur içiyorum ben de. Geçmiş olsun bu arada.Bizjm oğlanın peşinden peçetelerini topluyorum bende. Habire silip yanına atıyo
Teşekkür ederim canım.
Ben de bi çöp poşeti 2 rulo da wc kağıdı yanımda öyle takılıyorum
Size de çok geçmiş olsun:)

Bugün yapılanlar:

Çaylar feda olsun sana umarım çabuk atlatirsin yatarken sıcak havlu koy uyu iyi geliyor rahat uyutuyo küçük bı tavsiye

Teşekkür ederim canım.
Ben de bi çöp poşeti 2 rulo da wc kağıdı yanımda öyle takılıyorum
Size de çok geçmiş olsun:)
Sağol canım.Kendisi bi rulo getirip yanına koymuş. Biz de tuvalet kağıdı daha yumuşak diye genelde bi rulo yanına indiriyoruz maksat burnu tahriş olmasın.:)

Sağol canım.Kendisi bi rulo getirip yanına koymuş. Biz de tuvalet kağıdı daha yumuşak diye genelde bi rulo yanına indiriyoruz maksat burnu tahriş olmasın.:)
Maylo Puf da çok güzel yumuşacık aklında olsun:)
A 101e uygun geliyor arada.

Mutfağı toparladım şükür bitti.Bizim kızı yere kattık durmadı tabi.Beşikte takıp çıkabilen bi dönence var onu çıkarıp oğlanın sandalyesinin koluna taktım biraz oyalayacak gibi:)annelerde çareler tükenmez.

Merhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Tezgahı, ocağı, tezgah arkasını sildim,
Salonu, mutfağı, holü, çocuk odasını ve banyoyu süpürdüm. Kablonun yettiği kadarıyla oturma odasını ve yatak odasını yarım süpürdüm,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı.

Yemekten sonra mutfağı toplayamadım. Eşim de lavabonun içine koymuş hepsini. Sabaha onları makinaya koyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…