• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

benim tüm eşyalarım Arçelik . Ve aşırı memnunum
Benim de Beko ben bi tek bulaşık makinasında problem yaşadım kaliteli görünüyor ama 2 defa arıza verdi.Son demlerini yaşıyor bence😅 Kirli çıkıyor bazen yinede sıkıştırmadan atıyorum. Hepsini elde yıkamak artık zor geliyor.Çamaşır makinem 9 kiloluk iyi ki almışım battaniye örtüler falan çok rahat yıkanıyor.Bi kirli sepetini alıyor temiz yıkıyor. Bingo mutlu yuvam kokulu toz deterjan kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim kızlar.☺

Benim de Beko ben bi tek bulaşık makinasında problem yaşadım kaliteli görünüyor ama 2 defa arıza verdi.Son demlerini yaşıyor bence😅 Kirli çıkıyor bazen yinede sıkıştırmadan atıyorum. Hepsini elde yıkamak artık zor geliyor.Çamaşır makinem 9 kiloluk iyi ki almışım battaniye örtüler falan çok rahat yıkanıyor.Bi kirli sepetini alıyor temiz yıkıyor. Bingo mutlu yuvam kokulu toz deterjan kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim kızlar.☺
Beyaz eşya denk gelecek gerçekten. Markayla da alakalı olmuyor. Bazı seriler nedense problemli çıkıyor.

20 dklik maratonumda
Sadece kahvaltiliklari yerlerine kaldirdim (masayi bile silmedim)
Camasirlari makineden cikardim (asmadim)
Baska camasir attim makineye
Oglanlarin nevresimini söktüm (makine dolu oldugu icin banyoda duruyorlar)
5 camasir katladim

Ne kadar verimli gecmis 😌
Dalga geçer gibi
t0135-gif.1319635

Yok saldım artık. Beyazlar griye donüyor hassas kumaslar pamuklaniyor yumusatici sadece islakken kokuyor bide ayaklandi hortum yetse bizimle yemek yemeye gelicek makine.😕
Renkliler anlamadigim bi sekilde leş gibi kokuyor bazen beyazlarda almiyorum o pis kokuyu
Canım sen boşa çamaşır yıkıyorsun o zaman :confused::confused:

Back
X