- 8 Aralık 2011
- 45.900
- 167.773
- 798
Bahar aylarında benim bedenim istiyorBen biraz daha uyuyacağım çocuk uyurken :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahar aylarında benim bedenim istiyorBen biraz daha uyuyacağım çocuk uyurken :))
Günaydın hayırlı cumalar canlarburalar. Bu şekilde
sağlık ocağı yoluna nasıl gidicem bilmiyorim ya
amamnn giderim herhalde
Senin kararın ama sana tavsiyem kesinlikle gitme hatta eşini de gönderme tepkini koyman lazım bi noktada.Başka bi günde eşin gitmek isterse gider.Ne anlayacak Bonus. Eşime keşke seni doğurmasaydım diyen birisi. Sebep ne peki? Eşimin motosiklet almak istemesi.
Bende öyleyim ama benim yanımdakiler bana yapışıyor:) belkide çocuklar var dayanamayınca geliyorlar.Oğlumda gidiyor tabi.Beni biliyorsun hacı ben gitmem misal net. Her hatanın bir bedeli yaptırımı olmalı bence.
Allah ferahlık versinDerdim dağlardan büyük Nego o kadar sıkıntıdayım ki Rabbimden yardım diliyorum.Cidden canım çok sıkkın.
Benim çocuklar da gidiyor onlarda isterse gelebilir sonuçta oğullarının da evi ama ben resmiyim artık.Bende öyleyim ama benim yanımdakiler bana yapışıyor:) belkide çocuklar var dayanamayınca geliyorlar.Oğlumda gidiyor tabi.
Canım benim, Allah içine ferahlık versin. Bazen böyle dönemler oluyor, bir an önce huzur dolsun içinDerdim dağlardan büyük Nego o kadar sıkıntıdayım ki Rabbimden yardım diliyorum.Cidden canım çok sıkkın.
Öhüm öhüm yeni listemiz böyle. Artık sayfaya günde bir defa da olsa yazmayanları listeden çıkarıyorum. Geçmişe de az da olsa göz atalım lütfen. Ufak tefek iş de olsa yazalım.
Yeni gelenler bir hafta düzenli aktif olmadan listeye eklemeyeceğim artık.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Soğuk bir günden selamÖhüm öhüm yeni listemiz böyle. Artık sayfaya günde bir defa da olsa yazmayanları listeden çıkarıyorum. Geçmişe de az da olsa göz atalım lütfen. Ufak tefek iş de olsa yazalım.
Yeni gelenler bir hafta düzenli aktif olmadan listeye eklemeyeceğim artık.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Burada öyleSoğuk bir günden selam![]()
Benim işler bittiMaraton koşa bilecek koşarkende beni tutup çekecekbir bacı arıyorum
![]()
Atacağım tabi küçük bebeyle öğlene bitirdim işleriHele şunun havasına![]()
DegilmiHele şunun havasına![]()
Bizde bir yerimizde pireler uçuşsun demiAtacağım tabi küçük bebeyle öğlene bitirdim işleri![]()